ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ίβκοβιτς: "Παίξαμε καλό μπάσκετ" (VIDEO)

Ίβκοβιτς: "Παίξαμε καλό μπάσκετ"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν ικανοποιημένος μετά τη νίκη επί της Μπάμπεργκ με 86-69, αλλά διέκρινε περιθώρια βελτίωσης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.
Ο Σέρβος κόουτς στάθηκε στην καλή αμυντική δουλειά των παικτών του και υπογράμμισε πως περιμένει ακόμα καλύτερη συνέχεια στο μέλλον.
"Δίκαια κερδίσαμε, σήμερα ήμασταν καλύτερη ομάδα και σε κάποια διαστήματα παίξαμε ένα καλό μπάσκετ. Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, κάναμε αρκετά σοβαρή προετοιμασία, δεν έχει όνομα η Μπάμπεργκ, αλλά παίζει καλό μπάσκετ. Πρώτο μέλημα στην άμυνα ήταν να σταματήσουμε τα τρίποντα, τους κρατήσαμε στο 25% κι εκεί που πετύχαμε ήταν στον Χάινς, ο οποίος δεν είναι αρκετά διαβασμένος παίκτης ακόμη. Μπορούσαμε καλύτερα με τους ψηλούς, τον Πλάις και τον άλλο που μας έβαλαν 18 και 15 πόντους. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο για μας. Ο επόμενος μήνας είναι πολύ σημαντικός για μας, στην Ευρωλίγκα παίζουμε με Μάλαγα και Σαρλερουά. Πιστεύω και περιμένω την ομάδα να φτιάξει και να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο", ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού.


Ο Κρις Φλέμινγκ παραδέχτηκε αυτό που όλοι είδαμε στο ΣΕΦ. Αναλυτικά, ο κόουτς της Μπάμπεργκ δήλωσε: "Συγχαρητήρια στον κόουτς Ίβκοβιτς και τους παίκτες του, ήταν ξεκάθαρο από το δεύτερο δεκάλεπτο πως είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Για μας, το ξεκίνημα σ’ αυτό το δεκάλεπτο έθεσε τον τόνο για το υπόλοιπο παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε φάσεις που δεν εκμεταλλευτήκαμε κι αυτό δεν μπορείς να το κάνεις απέναντι στον Ολυμπιακό. Το άλλο ήταν οι Μπουρούσης και Μαυροκεφαλίδης κυριάρχησαν, εμείς δεν έχουμε απαντήσει σε αυτόν τον τομέα".

RedPlanet.gr - Ίβκοβιτς
Ανέβηκε από redplanetgr. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.

RedPlanet.gr - Ιβκοβιτς (2)
Ανέβηκε από redplanetgr. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου