ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Απάντηση Πούτιν στα αγγλικά ΜΜΕ για το Μουντιάλ

Απάντηση Πούτιν στα αγγλικά ΜΜΕ για το Μουντιάλ


Ως απαράδεχτες χαρακτήρισε ο Ρώσος πρωθυπουργός, Βλαντίμιρ Πούτιν τις κατηγορίες των αγγλικών μέσων ενημέρωσης για διαφθορά σε βάρος μελών της FIFA, φτάνοντας στην Ελβετία μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάθεσης.
Ο 58χρονος Ρώσος πολιτικός απευθύνθηκε στα μέσα ενημέρωσης στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και μάλιστα χαιρέτισε τους συγκεντρωμένους με την ελβετική λέξη «Gruezi».

Σε μία προσπάθεια του να συγκινήσει το ακροατήριο, ο Πούτιν αναφέρθηκε στην πολιορκία του Λένινγκραντ σημειώνοντας: «Κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου η πόλη βρισκόταν υπό πολιορκία για περίπου 900 ημέρες.
Δεν υπήρχε φαγητό, ούτε θέρμανση μέσα στο σκληρό Ρωσικό χειμώνα, ούτε ηλεκτρικό, ούτε νερό.
Οι συνθήκες ήταν φρικτές. Όμως και σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς ποδοσφαιρικοί αγώνες γίνονταν. Το ποδόσφαιρο φέρνει μια σπίθα στη ζωή των ανθρώπων. Το ποδόσφαιρο είναι σχολείο για τους νέους και κάνει μια διαφορά στον Κόσμο, προς το καλύτερο».
Κλείνοντας ο Πούτιν συνεχάρη τους συνδιεκδικητές της διοργάνωσης – την Αγγλία, την κοινή πρόταση Ισπανίας/Πορτογαλίας και Βελγίου/Ολλανδίας- και τόνισε ότι όλες ήταν πολύ εξαιρετικές και σημαντικές.
«Αισθανόμαστε τιμή που κερδίσαμε μετά από ένα σκληρό και δίκαιο αγώνα», κατέληξε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.
(Πηγή) exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου