ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Έτοιμος και στην… αποστολή ο Μέλμπεργκ!

Έτοιμος και στην… αποστολή ο Μέλμπεργκ!


Ο Ολαφ Μέλμπεργκ προπονήθηκε για δεύτερη διαδοχική μέρα με την υπόλοιπη ομάδα, αποδεικνύοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.
Ο Σουηδός σέντερ μπακ, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, ωστόσο, δύσκολα θα ξεκινήσει στην βασική 11άδα στο ματς με την Καβάλα, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, ενδεχομένως θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Ερνέστο Βαλβέρδε για να επιστρέψει σιγά σιγά σε αγωνιστική δράση.
Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν την Παρασκευή το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη κι αύριο θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ματς του «Ανθή Καραγιάννη» με τους «Αργοναύτες» που πέρυσι δεν κατάφεραν να τους νικήσουν ούτε στο Καραϊσκάκη, ούτε και στην Καβάλα.
Όσον αφορά στους υπόλοιπους, ο Ραούλ Μπράβο συνέχισε το έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Γκαλίτσιος ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία κι ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Ο Ριέρα ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα.
Οι Πειραιώτες θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το Σάββατο, με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη κι ακολούθως η αποστολή που θα επιλέξει ο Ισπανός τεχνικός θα αναχωρήσει για την Καβάλα.

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το φιλικό
Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός «…αύριο Σάββατο, 4/12 (ώρες 10:00 – 18:00) θα συνεχιστεί, από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», η διάθεση των εισιτηρίων του «8ου Αγώνα Κατά της Φτώχειας» ΦΙΛΟΙ ΖΙΝΤΑΝ, ΡΟΝΑΛΝΤΟ – ΑΣΤΕΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου, υπό την αιγίδα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», με ώρα έναρξης 21.15.
(Πηγή) sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου