ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ REDNEWS: ΜΟΝΟ "ΤΟΡΟ" ΒΛΕΠΕΙ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ REDNEWS: ΜΟΝΟ "ΤΟΡΟ" ΒΛΕΠΕΙ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ 2/12/2010
Ο ΑΣΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ "REDS"Αρκετή κουβέντα σήκωσε το χθεσινό ρεπορτάζ Αγγλικής ιστοσελίδας που ΅αποκάλυπτε΅ ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Σισέ. Μάλιστα έκανε λόγο για πρόθεση της διοίκησης των ΅κόκκινων΅ να δαπανήσει 14 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον παίκτη του Παναθηναϊκού.

Η αλήθεια είναι ότι ΅τσιμπήσαμε΅, το ψάξαμε λίγο παραπάνω, και τελικά βγάλαμε… λαβράκι. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του ΅rednews΅, η Λίβερπουλ δεν ενδιαφέρεται για το Σισέ και φυσικά δεν προτίθεται να δώσει ποτέ 14 εκατομμύρια για να πάρει έναν παίκτη που θα παίξει αναπληρωματικός του Φερνάντο Τόρες.

Όπως μας μετέφερε πολύ αξιόπιστη πηγή, η Λίβερπουλ στην Ελλάδα παρακολουθεί μόνο έναν ποδοσφαιριστή και αυτός είναι ο Βασίλης Τοροσίδης! Άνθρωπος του Αγγλικού συλλόγου τον έχει δει αγωνιζόμενο ουκ ολίγες φορές, έχει συμπληρώσει το φάκελο με όλα τα στοιχεία και τον έχει δώσει στον υπεύθυνο μεταγραφών της Λίβερπουλ.

Πλέον αν θα γίνει πρόταση είναι θέμα του Χόγκσον και των συνεργατών του. Επαναλαμβάνουμε ότι όλες οι παραπάνω πληροφορίες είναι απόλυτα εξακριβωμένες. Παρακολουθούμε την περίπτωση από κοντά και θα επανέλθουμε με νεότερα, εφόσον υπάρξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου