ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Αρχίζει προπονήσεις ο Ριέρα

Αρχίζει προπονήσεις ο Ριέρα

Ο Άλμπερτ Ριέρα αναμένεται να αρχίσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα την Τετάρτη (15/12) και, κατά πάσα πιθανότητα, θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη (22/12).
Ο Ισπανός αριστερός μέσος, που είχε υποστεί θλάση στον δεξιό προσαγωγό, στον εκτός έδρας αγώνα Πρωταθλήματος με την ΑΕΚ (27/11), υποβλήθηκε σε υπερηχογραφικό έλεγχο τη Δευτέρα (13/12) προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του.

Η εικόνα του προβλήματος που αντιμετώπιζε ο 28άχρονος ποδοσφαιριστής είναι πλέον άριστη και ο Ριέρα αναμένεται να αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα του Ολυμπιακού σε δύο ημέρες.


Ανάλογα με την παρουσία του στις τέσσερις προπονήσεις που θα συμμετάσχει πριν από την εκτός έδρας συνάντηση με τη Λάρισα, θα αποφασιστεί από τον Ερνέστο Βαλβέρδε αν θα δώσει το "παρών" στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα στη θεσσαλική πόλη. Θεωρείται, όμως, βέβαιο πως ο Ισπανός αριστερός μέσος θα αγωνιστεί κανονικά στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα, στην Τρίπολη (22/12), στο πλαίσιο της φάσης των "16".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου