ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Τότε υπήρχε ευθύνη κ. Πατέρα;

Τότε υπήρχε ευθύνη κ. Πατέρα;

Ο Νικόλας Πατέρας τα ρίχνει στην αστυνομία για τα όσα συνέβησαν στην Τρίπολη, λέγοντας ότι η ΠΑΕ δεν είχε ευθύνη. Στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης (2004-05), ο επίσημος Ολυμπιακός είχε;
Το "εδώ που είσαι, ήμουν και εδώ και που είμαι, θα 'ρθεις" δεν βγήκε καθόλου τυχαία και να που έρχονται κάτι γεγονότα σαν αυτά της Τρίπολης, που σαν χαστούκι σε στέλνουν αδιάβαστο. Άραγε, τότε στα επεισόδια της Ν. Σμύρνης την σεζόν 2004-05 ο Ολυμπιακος είχε ευθύνη κ. Πατέρα; Απλά ένα ερώτημα τίθεται, διότι σα να... οσμίζεται ο μέσος οπαδός την ίδια επιχειρηματολογία που η τότε διοίκηση του "τριφυλλιού" καυτηρίαζε. Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως!
Εξηγούμαστε, λοιπόν... Με επιστολή του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί την αστυνομία υπεύθυνη για τα επεισόδια στην Τρίπολη και ότι αφού ο επίσημος Παναθηναϊκός δεν πήρε εισιτήρια, άρα δεν ευθύνεται που οι -2.000 οργανωμένοι- οπαδοί του πήγαν στο γήπεδο του Αστέρα και τα έκαναν γης μαδιάμ.


Αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση σε ένα σημείο της: "Τι θα μπορούσαμε άραγε να είχαμε κάνει; Να αποκλείσουμε την Εθνική οδό στο ύψος του Ισθμού της Κορίνθου; Να μισθώσουμε ιδιωτική εταιρία security για να αστυνομεύσει το γήπεδο άλλης ΠΑΕ; Να τοποθετήσουμε τουρνικέ στο γήπεδό σας; Ή μήπως να ελέγξουμε την έκδοση «ηλεκτρονικών» εισιτηρίων από την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης;.

Μα και και σε εκείνο το περιβόητο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης μεταξύ του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού, που υπήρξαν συμπλοκές οπαδών των δυο ομάδων μέσα στο γήπεδο με αποτέλεσμα την αναβολή του, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ είχε παραλάβει 322 εισιτήρια στην "Θύρα 1" και ουδείς εξ αυτών μετακινήθηκε. Άλλωστε, κλειδαμπαρωμένοι ήταν και δεν μπορούσαν να ξεμυτίσουν ακόμα και να είχαν την διάθεση. Άρα, ο επίσημος Ολυμπιακός είχε ευθύνη για συγκεκριμένο αριθμό ανθρώπων που δεν έκανε το παραμικρό. Όσοι έκαναν τα επεισόδια, φορώντας διακριτικά της ομάδας του Πειραιά, μπήκαν μόνοι τους στο γήπεδο χωρίς υπαιτιότητα της ΠΑΕ. Αυτά υποστήριξε ο Ολυμπιακός τότε, αλλά έφαγε ποινή τεσσάρων αγωνιστικών, 300.000 ευρώ πρόστιμο (100.000 ο... γηπεδούχος Πανιώνιος) και αρχικά -3 βαθμούς που εν συνεχεία δόθηκαν πίσω έπειτα από έφεση.

Τί έλεγε τότε ο Παναθηναϊκός; ΣΚΑΝΔΑΛΟ που δεν αφαιρέθηκαν οι βαθμοί και καλώς τιμωρήθηκε με πρόστιμο και αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών ο Ολυμπιακός, αφού οι οπαδοί του ενεπλάκησαν σε επεισόδια. Τότε, τα επιχειρήματα της ερυθρόλευκης πλευράς ήταν τα ίδια, αλλά θεωρούνταν "αστεία", ενώ τώρα είναι... ατράνταχτα και "κοινή λογική" εκ μέρους της πράσινης ΠΑΕ. Πάντως, μετά το σκάνδαλο με την απόφαση για τα όσα συνέβησαν με τον Πανσερραϊκό, μιλάμε για πολύ θράσσος. Πάρα πολύ θράσσος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου