ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο 2-1 με τον Ατρόμητο στο "Γ. Καραϊσκάκης".
 
ΠΑΡΝΤΟ: Είχε ελάχιστη συμμετοχή στο παιχνίδι, ακόμη και στο τελευταίο κομμάτι όταν ο Ατρόμητος έπαιξε με παίκτη παραπάνω. Η τοποθέτησή του στην ευκαιρία του Καμαρά στο 83 ήταν σωτήρια, σε φάση που οι φιλοξενούμενοι εάν έκαναν γκολ θα είχαν χρόνο για να απειλήσουν με ισοφάριση.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Προτίμησε να βοηθήσει περισσότερο αμυντικά παρά να κάνει πολλά ανεβάσματα. Επιθετικά είχε ένα καλό κλέψιμο στο ξεκίνημα της επανάληψης στην ευκαιρία του Ζαϊρί και μια καλή σέντρα στο 67 στον Φουστέρ, αμυντικά δεν είχε προβλήματα αν εξαιρέσει κανείς μια κακή αντίδρασή του στη διπλή ευκαιρία του Ατρομήτου στο 58.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Αξιόπιστος στην πλευρά του, με ελάχιστες αφηρημάδες αμυντικά (καθώς από τη δική του πτέρυγα έγινε η φάση για το γκολ του Ατρομήτου), αλλά με αποτελεσματική παρουσία στις περισσότερες περιπτώσεις. Και μερικά καλά ανεβάσματα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ: Πολύ πειστική επιστροφή μετά τον τραυματισμό. Ογκόλιθος στα ψηλά, αποφασιστικός στα μαρκαρίσματα, γρήγορος σε καίριες φάσεις όπως όταν πρόλαβε στο 26 τον Καμαρά. Εγγύηση.

ΜΟΔΕΣΤΟ: Πάρα πολύ καλός στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά μετά την αποβολή του Ντουντού. Αν και η καθοριστικότερη από τις πολλές επεπμβάσεις του ήταν στην ευκαιρία του 58, όταν έδιωξε δύο φορές την μπάλα από τη μικρή περιοχή και με τους παίκτες του Δώνη έτοιμους να πανηγυρίουν. Αποδεικνύεται παιχνίδι με παιχνίδι μια πολύ χρήσιμη μεταγραφή.

ΝΤΟΥΝΤΟΥ: Η αποβολή του ήταν δίκαιη, ασχέτως εάν έπρεπε να είχε γίνει το ίδιο και με τον συμπατριώτη του Ολιβέιρα από το πρώτο ημίχρονο. Και η αποχώρησή του από το παιχνίδι σφράγισε με...ένδοξο τρόπο μία ακόμη εμφάνιση στα ρηχά. Το πρόβλημα με τον Ντουντού είναι ότι δεν παίρνει πια πρωτοβουλίες στα ματς. Επιθετικά κάνει ελάχιστα. Και ειδικά σε τέτοια παιχνίδια, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να περιμένει από έναν εκ των πιο σημαντικών και ακριβών παικτών του, απλώς να κρατάει καλά τη θέση του.

ΙΜΠΑΓΑΣΑ: Είχε καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος και βοήθησε πολύ ακόμη και ανασταλτικά αφού πρέπει να ήταν πρώτος σε κλεψίματα και αφετηρίες αντεπιθέσεων. Στην επανάληψη έπεσε, καθώς δεν βοηθήθηκε από τη ροή του αγώνα και έπρεπε να μένει πίσω. Κάτι που προβλημάτισε απόψε ήταν ότι εκτέλεσε σωρεία στημένων, με ελάχιστη επιτυχία.

ΡΟΜΕΝΤΑΛ: Ο άτυχος της βραδιάς, αφού σε ένα παιχνίδι στο οποίο φαινόταν ότι θα είχε μεγάλη συμμετοχή, βγήκε νοκ άουτ από την αρχή.

ΖΑΪΡΙ: Σε 60 λεπτά παρουσίας φρόντισε να δείξει όλη την ποδοσφαιρική γκάμα του. Από εξαιρετικές ατομικές ενέργειες, από ασίστ για γκολ, από γρήγορο ρυθμό, μέχρι επιπολαιότητες σε τελικές πάσες ή βεβιασμένα σουτ. Είναι πάντως παίκτης για τον Ολυμπιακό.

ΦΟΥΣΤΕΡ: Ηρωικό παιχνίδι από τον MVP του αγώνα που αξίζει συγχαρητήρια μόνο και μόνο επειδή το πρόσωπό του στις δηλώσεις μετά το ματς έμοιαζε με τραυματία πολέμου. Πολύ καλά μαρκαρίσματα, επιθετικές βοήθειες στο πρώτο μέρος και αμυντικές στο δεύτερο, σκόρερ του πέναλτι. Τυπικό και πολύτιμο ματς Φουστέρ.

ΜΙΡΑΛΑΣ: Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης και πολυτιμότερος παίκτης με τη σημασία του όρου. Στο δεκάλεπτο του τρόμου από το 30 μέχρι το 40 έκανε τα πάντα. Έχασε την ευκαιρία στο 32, κέρδισε το πέναλτι στο 34, έβαλε το γκολ με σπέσιαλ πλασέ στο 36, είχε το δοκάρι στο 39. Και μην ξεχνάτε ότι εάν εκτελούσε τα πέναλτι θα ήταν μαζί με τον Σισέ στον πίνακα των σκόρερ.

ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ: Ξεκίνησε πολύ καλά με δύο έξοχες συνεργασίες με Φουστέρ και Μιραλάς, ενώ έβαλε κι ένα γκολάκι που ακυρώθηκε σωστά γιατί ήταν λίγο πιο μπροστά. Στο δεύτερο εξαφανίστηκε επιθετικά και διακρίθηκε κυρίως για τη συμμετοχή του στην...απόκρουση της κεφαλιάς στο 58, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του Ατρομήτου να ξαναμπεί στο ματς.

ΝΕΜΕΘ: Αδικήθηκε από την εικόνα που πήρε το ματς στη διάρκεια της συμμετοχής του. Θα περιμένουμε να τον ξαναδούμε σε παιχνίδι που ο Ολυμπιακός θα έχει επιθετική δραστηριότητα. Είχε το νου του και αυτός στη διατήρηση της νίκης, μετά την αποβολή. Μπροστά φάνηκε σε μια καλή τελική στον ευρισκόμενο σε αντικανονική θέση Πάντελιτς.

ΟΥΡΤΑΔΟ: Μπήκε στο 70 για να συνδράμει στην απομάκρυνση των αντιπάλων από την περιοχή του Πάρντο. Σε γενικές γραμμές πέτυχε στο ρόλο του, δίχως να κάνει κάτι ιδιαίτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου