ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Πρόταση για Ντος Σάντος…



14/12/2010

Πρόταση για Ντος Σάντος…

…έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ενδιαφέρουσα η περίπτωση του Μεξικάνου μέσου για τους «ερυθρόλευκους» που αναζητούν δημιουργικό παίκτη για τη μεσαία γραμμή.
Φυσικό και επόμενο ήταν, από τη στιγμή που Βαγγέλης Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισαν να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός, ότι θα καταφθάσει… σωρεία προτάσεων για ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως να ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος που και στο παρελθόν είχε απασχολήσει το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ.

Ο 21χρονος Μεξικανός διεθνής μεσοεπιθετικός, ανήκει στην Τότεναμ, δεν έχει καταφέρει να… «στεριώσει» στις δύο τελευταίες ομάδες που αγωνίστηκε. Τα «σπιρούνια» τον παραχώρησαν πέρσι δανεικό στην Γαλατάσαραϊ και πάλι την περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο ούτε στην Τουρκία κατάφερε να κάνει τη διαφορά και επέστρεψε στην Αγγλία. Το ενδεχόμενο δανεισμού του είναι η πλέον εφικτή λύση σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός θελήσει να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντος Σάντος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα κάνοντας το «ξεπέταγμα» το 2006 όταν και πήρε αρκετές συμμετοχές στην πρώτη ομάδα. Το 2008 πουλήθηκε στην Τότεναμ όπου μετά την πρώτη του χρονιά, δόθηκε δανεικός σε Ίπσουιτς και Γαλατάσαραϊ. Ο Ντος Σάντος μπορεί πάντως να αποτελέσει στόχο του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα, όσο και πίσω από τον επιθετικό όπου οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται να αναζητούν παίκτη.

Ο Μεξικανός άσος είναι 34 φορές διεθνής και έχει καταφέρει να πετύχει 6 γκολ με την φανέλα της Εθνικής ομάδας της χώρας του. Στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν στην αποστολή της ομάδας του Αγκίρε και οι καλές του εμφανίσεις έκαναν τις Λίβερπουλ και Τζένοα να ενδιαφερθούν για την περίπτωσή του, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει η μετακίνησή του σε μια εκ των δύο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου