ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ντρογκμπά: "Θα ήθελα να ήμουν εκεί"

Ντρογκμπά: "Θα ήθελα να ήμουν εκεί"

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά με γραπτή του δήλωση ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε να βρίσκεται δίπλα σε όλα τα αστέρια που θα παρελάσουν από το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Ιβοριανός επιθετικός της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά, δεν μπόρεσε τελικά να έρθει στην Ελλάδα για το φιλικό κατά της φτώχειας, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι θα ήθελε πάρα πολύ να βρίσκεται στο Φάληρο.
"Γεια σας είμαι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Αυτό που λαμβάνει χώρα σήμερα στην Αθήνα, εκπροσωπεί κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα και μου προκαλεί έντονα συναισθήματα. Είστε όλοι εκεί στην Αθήνα τώρα για τον Αγώνα κατά της Φτώχειας, ενώ εγώ είμαι εδώ, στο Λονδίνο.

Θα το ήθελα πολύ πραγματικά να βρισκόμουν εκεί παίζοντας δίπλα σε όλους μου τους αγαπημένους φίλους και απολαμβάνοντας την παρέα τους, αλλά είμαι υποχρεωμένος να παραμείνω στο Λονδίνο και την Τσέλσι με τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου, για να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι.

Η καρδιά μου θα ήθελε πολύ να με φέρει εκεί, μαζί σας σε αυτήν την τόσο σημαντική περίσταση, η λογική μου, όμως, μου λέει ότι πρέπει να δώσω όλο μου το ‘είναι’ στην Τσέλσι, στους φιλάθλους του συλλόγου μου, στο προπονητικό τιμ και στους συμπαίκτες μου, οι οποίοι είναι μαζί μου κάθε μέρα.

Σας ευχαριστώ που λαμβάνετε μέρος σε αυτόν τον Αγώνα κατά της Φτώχειας. Πρέπει όλοι να αισθάνεστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γι’ αυτό που κάνετε σήμερα, για τους ανθρώπους του Πακιστάν και της Αϊτής, οι οποίοι έχουν υποφέρει τόσο πολύ αυτή τη χρονιά. Δεν πρέπει να τους ξεχνάμε. Από τα βάθη της καρδιάς μου, ευχαριστώ που κατανοείται ότι, τέτοιες στιγμές, η θέση μου είναι στο Λονδίνο.

Το επόμενο γκολ που θα πετύχω θα είναι αφιερωμένο σε όλους εσάς, που έχετε σκοράρει δυνατά απέναντι στην φτώχεια απόψε. Σας ευχαριστώ πολύ", αναφέρει το κείμενο στο πρόγραμμα αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου