ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Κουμορτζί για τώρα, Μανιάτης για καλοκαίρι

Κουμορτζί για τώρα, Μανιάτης για καλοκαίρι

Τα είπαν Ευάγγελος Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε και συμφώνησαν για απόκτηση παίκτη, ο οποίος θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Στο στόχαστρο ο Κουμορτζί για τον Γενάρη, ενώ το θέμα Μανιάτη πηγαίνει για καλοκαίρι.

Πέρα από την συνάντηση του Ευάγγελου Μαρινάκη με τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού συναντήθηκε και με τον προπονητή της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, για μετεγγραφικά θέματα.
Το RedPlanet.gr από την προηγούμενη εβδομάδα  είχε ενημερώσει πρώτο από όλα τα ελληνικά ΜΜΕ ότι οι ερυθρόλευκοι κοιτούσαν για απόκτηση παίκτη για την μεσαία γραμμή και αυτό αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον προσεχή Γενάρη.


Ο 43χρονος εφοπλιστής τα είπε με τον "Τσινγκούρι" και πέρα από την συζήτηση για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και την ικανοποίηση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ για το ότι ο Ολυμπιακός είναι μόνος πρώτος έπειτα από 14 αγωνιστικές, μίλησαν και για την μετεγγραφική ενίσχυση του ρόστερ. Ο 46χρονος προπονητής είναι πολύ ευχαριστημένος από το υπάρχον ρόστερ, αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο...

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, συμφώνησαν να πάρουν παίκτη για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, αλλά φυσικά να πρόκειται για παίκτη που να μπορέσει να βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Άλλωστε, αυτός είναι ο σκοπός των κινήσεων μεσούσης της σεζόν. Αμφότεροι συμφώνησαν σε αυτό το θέμα, δηλαδή στην απόκτηση παίκτη που να είναι πολυσύνθετος και να μπορεί να βοηθήσει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Με λίγα λόγια, ένα "πολυεργαλείο"...

Το όνομα του Μπενάρντ Κουμορτζί βρίσκεται στην πρώτη θέση της μετεγγραφικής λίστας του Ολυμπιακού, όπως είναι σε θέση να αποκαλύψει το RedPlanet.gr. Ο πειραϊκός σύλλογος θα κινηθεί για τον Γκανέζο μέσο του Πανιωνίου κατά την περίοδο του Ιανουαρίου. Παράλληλα, η υπόθεση του Γιάννη Μανιάτη πηγαίνει για το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον δεξιό οπισθοφύλακα του Πανιωνίου, αλλά όχι για τον Γενάρη. Πάντως, τις επόμενες ημέρες θα μπορούν να ειπωθούν περισσότερα για την ενίσχυση των Πειραιωτών, η οποία πρέπει να θεωρείται δεδομένη, όπως και το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου