ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Προτάθηκε ο Κάσερες

Προτάθηκε ο Κάσερες

Αρκετά είναι τα ονόματα των παικτών που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό τα τελευταία 24ωρα. Ένα απ' αυτά είναι και του Χούλιο Σέζαρ Κάσερες.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος διεθνής Παραγουανός, ο οποίος μένει ελεύθερος στις 31 Δεκεμβρίου από την Ατλέντικο Μινέιρο έχει προταθεί στους Πειραιώτες, οι οποίοι εξετάζουν την περίπτωση του με προσοχή.
Ο έμπειρος αμυντικός μέσος αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Παραγουάης, ενώ μπορεί να καλύψει με την ίδια άνεση και την θέση του στόπερ.

Το καλοκαίρι αγωνίστηκε στο Μουντιάλ με το εθνόσημο της χώρας του και αν μη τι άλλο μόνο απαρατήρητος δεν μπορεί να περάσει από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι βέβαια έχουν δώσει προτεραιότητα στην απόκτηση ενός παίκτη με πιο επιθετικές αρετές.


Ποιος είναι ο Κάσερες

Ο 31χρονος τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του τα έχει ζήσει στα γήπεδα της Λατινικής Αμερικής. Συγκεκριμένα τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην Κλαμπ Ολίμπια της πατρίδας πατρίδας του (1999-2004, 91 συμμετοχές) για να ακολουθήσει το άλμα στην Ευρώπη και την Ναντ την σεζόν 2004-05 (12 συμμετοχές).

Στην Γαλλία ο Κάσερες δεν κατάφερε να προσαρμοστεί με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός σε τρεις ομάδες μέσα σε 2 χρόνια (Ατλέντικο Μινέιρο, Ρίβερ Πλέιτ και Γκιμνάστικ). Η μεξικάνικη Τιγκρές ήταν ο επόμενος σταθμός για τον έμπειρο άσο, με την φανέλα της οποίας έπαιξε μόλις μία σεζόν (2007-08) μετρώντας 32 συμμετοχές και 2 γκολ.

Στην συνέχεια μετακόμισε στην Αργεντινή και την Μπόκα Τζούνιορς (54 συμμετοχές και 1 γκολ) για να καταλήξει και πάλι στην Ατλέντικο Μινέιρο (8 συμμετοχές και 1 γκολ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου