ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

KΛΗΡΩΣΗ EUROPA LEAGUE - CHAMPIONS LEAGUE (VIDEO)

 KΛΗΡΩΣΗ EUROPA LEAGUE - CHAMPIONS LEAGUE (VIDEO)

Δύσκολη κλήρωση και για τους δυο εκπροσώπους μας στους "32" του Europa League. Η "ρώσικη αρκούδα" στο δρόμο του ΠΑΟΚ και οι "νεόπλουτοι" του Μάντσεστερ στο δρόμο του Άρη. Δείτε το προφίλ των αντιπάλων και βίντεο.

Ο Άρης κληρώθηκε με την Μάντσεστερ Σίτι την οποία θα αντιμετωπίσει στο πρώτο ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης στις 15 Φεβρουαρίου ενώ ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στην Αγγλία την Πέμπτη στις 24 του ίδιου μήνα.


Το προφίλ της Μάντσεστερ Σίτι


Η απόλυτη πρωταγωνίστρια της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου θα βρεθεί στο δρόμο του Άρη. Οι Άραβες έχουν ξοδέψει ένα "καράβι" λεφτά τα τελευταία χρόνια αλλά δεν έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν την ομάδα της δεκαετίας του 70'.

Γιάγια Τουρέ, Μάριο Μπαλοτέλι, Νταβίντ Σίλβα, Αλεσάντερ Κολάροφ, Τζέιμς Μίλνερ και Ζερόμ Μπόατενγκ στοίχισαν συνολικά πάνω από 140 εκ. ευρώ το προηγούμενο καλοκαίρι και αυτό που περιμένει ο Μαντσίνι και οι Άραβες είναι να... βγάλουν τα λεφτά τους.

Η μέχρι τώρα πορεία της μπορεί να χαρακτηριστεί ικανοποιητική αλλά σίγουρα όχι εντυπωσιακή. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Πρέμιερ Λιγκ μαζί με την Άρσεναλ, ενώ στο Europa League πήρε την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο με αντιπάλους τη Λεχ Πόζναν, τη Γιουβέντους και της Σάλτσμπουργκ.

Τον τελευταίο καιρό έχει προκύψει τεράστιο θέμα στους "Πολίτες" με τον Κάρλος Τέβες ο οποίος έχει εκφράσει δημόσια την επίθυμια του να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο.

Δείτε κάποια από τα καλύτερα φετινά ματς της Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ 3-0


Φούλαμ - Μάντσεστερ Σίτι 1-4

Μάντσεστερ Σίτι - Σάλτσμπουργκ 3-0

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες:
Σάι Γκίβεν. Τζο Χαρτ, Νταβίντ Γκονζάλες, Στιούαρτ Τέιλορ.
Αμυντικοί: Γουέιν Μπρίτζ, Κόλο Τουρέ, Τζαβάν Βιδάλ, Μικα Ρίτσαρντς, Βενσάν Κομπανί, Πάμπό Ζαμπαλέτα, Αλεξάντερ Κολάροφ, Ζερόμ Μπόατενγκ, Τζολεόν Λέσκοτ, Σέλεουμ Λόγκαν, Ντεντρίκ Μπογιατά.
Μέσοι: Μάικλ Τζόνσον, Τζέιμς Μίλνερ, Σον-Ράιτ Φίλιπς, Άνταμ Τζόνσον, Γκάρεθ Μπάρι, Νταβίντ Σίλβα, Πατρίκ Βιειρά, Γιάγια Τουρέ, Κέλβιν Ετούχου, Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ, Αμπντιλσαλάμ Ιμπραίμ.
Επιθετικοί: Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, Ρόκε Σάντα Κρούζ, Τζο, Κάρλος Τέβες.

Ο ΠΑΟΚ έπεσε πάνω στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας την οποία θα υποδεχτεί στην Τούμπα την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου και στις 22 του ίδιου μήνα θα ταξιδέψει στη Ρωσία.

Το προφίλ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η κάτοχος του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 2005 θα βρεθεί στο δρόμο του ΠΑΟΚ. Η ΤΣΣΚΑ είναι μία ομάδα γνωστή πλέον στο ευρύ κοινό μιας και τα τελευταία χρόνια έχει συνεχόμενες παρουσίες στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Στο εγχώριο πρωτάθλημα τερμάτισε 2η πίσω από την πρωταθλήτρια Ζενίτ και έτσι του χρόνου θα βρίσκεται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από το ρόστερ της ξεχωρίζου ο τερματοφύλακας Ιγκόρ Ακινφέεφ και ο επιθετικός Βάγκνερ Λοβ. Στα ατού της η ισχυρή της έδρα αλλά και η ομοιογένεια αφού οι περισσότεροι παίκτες βρίσκονται χρόνια μαζί. Στον όμιλο του Europa πήρε εύκολα την πρώτη θέση με αντιπάλους τις Σπαρτα Πράγας, Παλέρμο και Λωζάννη έχοντας πέντε νίκες και μία ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική.

Το θετικό είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα τη βρει απέναντι του σε διάστημα όπου η ΤΣΣΚΑ δεν θα έχει παιχνίδια στα πόδια της.

Δείτε κάποια από τα φετινά ματς της ΤΣΣΚΑ:

ΤΣΣΚΑ - Σπάρτα Πράγας 3-0

Παλέρμο - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-3

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Λωζάννη 5-1

Το ρόστερ:


Τερματοφύλακες: Ιγκόρ Ακινφέεφ, Σεργκέι Τσεπτσούγκοφ, Βιάτσεσλαβ Ισούποφ.
Αμυντικοί: Ντεϊβίντας Σεμπέρας (Λιθουανία), Αλεξέι Μπερεζούτσκι, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Σεργκέι Ιγκνάσεβιτς, Κιρίλ Ναμπάμπκιν, Τσίντι Όντια (Νιγηρία), Γκεόργκι Σένικοφ, Ούρος Τσόσιτς, Σέμεν Φεντότοφ.
Μέσοι: Κεϊσούκε Χόντα (Ιαπωνία), Μαρκ Γκονζάλες (Χιλή), Ζόραν Τόσιτς (Σερβία), Άλαν Τζαγκόεφ, Πάβελ Μαμάεφ, Εβγκένι Αλντονίν, Έλβιρ Ράχιμιτς (Βοσνία), Σεκού Ολίσε (ΗΠΑ), Αλεξάντρ Βασίλιεφ.
Επιθετικοί: Σεϊντού Ντούμπια (Ακτή Ελεφαντοστού), Βάγκνερ Λοβ (Βραζιλία), Τόμας Νέσιντ (Τσεχία), Σερντέρ Σερντέροφ.

Τα ζευγάρια των "32":


1.Νάπολι-Βιγιαρεάλ
2.Ρέιντζερς-Σπόρτινγκ Λισαβόνας
3.Σπάρτα Πράγας-Λίβερπουλ
4.Άντερλεχτ-Άγιαξ
5.Λεχ Πόζναν-Μπράγκα
6.Μπεσίκτας-Διναμό Κιέβου
7.Βασιλεία-Σπαρτάκ Μόσχας
8.Γιούνγκ Μπόις-Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης
9.Άρης-Μάντσεστερ Σίτι
10.ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
11.Σεβίλη-Πόρτο
12.Ρουμπιν Καζάν-Τβέντε
13.Λιλ-Αιντχόβεν
14.Μπενφίκα-Στουτγκάρδη
15.Μπάτε Μπορίσοφ-Παρί Σεν Ζερμέν
16.Μέταλιστ-Μπάγερ Λεβερκούζεν

Για τους "16" της διοργάνωσης, σε περίπτωση που προκριθούν οι δύο ελληνικές ομάδες, ο Άρης θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Μπεσίκτας-Διναμό Κιέβου και ο ΠΑΟΚ με το νικητή του ματς Σεβίλη-Πόρτο.

Aναλυτικά οι συνδυασμοί στους "16":

Νικητής 14-Νικητής15
Νικητής 6-Νικητής 9
Νικητής 12- Νικητής 8
Νικητής 10- Νικητής 11
Νικητής 13- Νικητής 2
Νικητής 16- Νικητής 1
Νικητής 4- Νικητής 7
Νικητής 3- Νικητής 5
Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE
Xωρίς ελληνική παρουσία, αλλά με "πρόωρους" τελικούς, έγινε η κλήρωση του Champions League, για την φάση των "16".Ίντερ-Μπάγερν Μονάχου και Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα είναι τα ζευγάρια που ξεχωρίζουν.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και ο περσινός τελικός του Champions League προέκυψε στη φάση των «16» της φετινής διοργάνωσης. Αναμέτρηση "γιγάντων" στο ματς της Άρσεναλ με την Μπαρτσελόνα, ενώ με τη γαλλική Λιόν θα αναμετρηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ζευγάρια όπως προέκυψαν από την κλήρωση στη Νιόν της Ελβετίας:

Ρόμα-Σαχτάρ Ντόνετσκ
Μίλαν-Τότεναμ
Βαλένθια-Σάλκε
Ίντερ-Μπάγερν Μονάχου
Λιόν-Ρεάλ Μαδρίτης
Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα
Μαρσέιγ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Κοπεγχάγη-Τσέλσι

Προσκεκλημένος στην εκδήλωση της Νιόν της Ελβετίας ήταν ο ζωντανός θρύλος του ποδοσφαίρου, Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, αλλά όπως ανακοινώθηκε λίγο πριν την κλήρωση δεν κατάφερε να δώσει το παρών, λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στην Αγγλία.

Οι αγώνες της φάσης των "16" θα γίνουν στις: 15-16/2 και 22-23/2.

Προημιτελικά: 5-6/4 και 12-13/4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου