ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Χολέμπας ή Μπράβο με Λάρισα

Χολέμπας ή Μπράβο με Λάρισα

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται να έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει την Κυριακή (19:30, NS1) κόντρα στην Λάρισα. Δίλημμα για το αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής.
Η επιστροφή του Άλμπερτ Ριέρα και η αγωνιστική μεταμόρφωση του Ζαουάντ Ζαϊρί είναι δύο νέα που ικανοποιούν απόλυτα τον Βάσκο τεχνικό του Θρύλου, ο οποίος, όμως, "πονοκεφαλιάζει" για τον παίκτη που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας
Βασικοί υποψήφιοι οι Χοσέ Χολέμπας και Ραούλ Μπράβο, με τον πρώτο να έχει μικρό προβάδισμα, καθώς βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση τον τελευταίο καιρό.


Ο Γερμανός αριστερός μπακ, ο οποίος είναι από τους πλέον φιλότιμους παίκτες των Πειραιωτών, δείχνει να φαβορί για να ξεκινήσει σε ακόμη ένα ματς.

Από την πλευρά του, ο Ραούλ Μπράβο, προέρχεται από τραυματισμό, ο οποίος τον έχει επηρεάσει και θα χρειαστεί ακόμα κάποιο διάστημα προκειμένου να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς.

Τον Ισπανό αναμένεται να τον δούμε στην ενδεκάδα με το νέο έτος, εκτός κι αν ο Χολέμπας συνεχίσει να ικανοποιεί με την απόδοση του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου