ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Επιστροφή στις… γκέλες

Επιστροφή στις… γκέλες
Γιάννης Γιαννουδάκης 12/12/2010
ΗΤΤΑ ΜΕ 3-2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ…Πάνω που όλοι στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού άρχισαν να λένε «Δόξα τον Θεό», γύρισαν και πάλι στο «Βοήθα Παναγιά», μετά την ήττα των Πρωταθλητών Ελλάδας στο tie break από την ΕΑΠ στην Πάτρα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Volleyleague. Έτσι, ο Ολυμπιακός υποχώρησε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 11 πόντους, έχοντας 3 νίκες και 4 ήττες. Το παιχνίδι ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς, καθώς κρίθηκε ουσιαστικά τις λεπτομέρειες, οι οποίες όμως, για δεύτερο σερί παιχνίδι, μετά από αυτό κόντρα στην Μπλεντ, κρίθηκαν εις βάρος του Ολυμπιακού.
Στα λάθη των «ερυθρόλευκων» στάθηκαν στις δηλώσεις τους, τόσο ο Αντρέι Ζέκοφ, όσο και ο αρχηγός της ομάδας, Ανδρέας Ανδρεάδης:
Αντρέι Ζέκοφ: Το παιχνίδι κρίθηκε από τα δικά μας λάθη στο τέλος. Δεν περίμενα ότι θα ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Προσπάθησα να βάλω στην άκρη τα συναισθήματα από την επιστροφή μου στην Πάτρα και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει αλλά δεν τα καταφέραμε»

Ανδρέας Ανδρεάδης: «Όταν ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας θα κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη στα παιχνίδια. Η απόδοσή μας έφτασε στο 40 με 50% από αυτό που μπορούμε να παίξουμε σαν ομάδα. Στο επίπεδο των ομάδων όπως εμείς και η Πάτρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κούραση από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και τις μετακινήσεις καθώς είναι στο πρόγραμμά μας».

Το αποψινό παιχνίδι ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για τον Βασίλη Κουρνέτα, καθώς ο έμπειρος πασαδόρος βρέθηκε αντιμέτωπος για πρώτη φορά απέναντι στον Ολυμπιακό, την ομάδα που τον ανέδειξε στο ελληνικό και ευρωπαϊκό στερέωμα, με τον άσσο της ομάδας της Πάτρας να τονίζει:

«Ηταν δύσκολο να αντιμετωπίσω τον Ολυμπιακό αλλά έγινε πιο εύκολα καθώς είμαι ενάμιση χρόνο μακριά από την ομάδα. Είναι σαν να παίζω εσωτερικό διπλό με τους πρώην συμπαίκτες μου. Χαίρομαι που ο Τζούριτς και ο Κουζούνης βρίσκονται στη βασική εξάδα. Από τον Ολυμπιακό έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Με ενόχλησε ο τρόπος που με διαχειρίστηκαν κάποιοι άνθρωποι στο τέλος αλλά ο Ολυμπιακός είναι οι παίκτες και ο κόσμος του με τους οποίους έχω άριστες σχέσεις. Αγωνιστικά, κερδίσαμε μία μεγάλη ομάδα που είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου».

Τα σετ: 26-24, 18-25, 25-27, 25-23, 15-13.

ΕΑΠ Λουξ (Χριστόπουλος): Κουρνέτας 3, Ροντρίγκο 8 (2 άσους), Ντέιβινσον 11, Σουλτανόπουλος 9, Σικέιρα 11 (1 άσο), Ντορνέλας 26 (3 άσους) , λίμπερο ο Στεφάνου με 70% (Μαντέκας 6, Ασπιώτης, Λαμπρόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γκουλινέλι): Τζούριτς 32 (1άσο), Ανδρεάδης 9 (1 άσο), Γιαμπλόνσκι 7, Ντεσπέιν 16, Ζέκοφ 7, Κραλ 12, λίμπερο ο Κουζούνης με 63%, (Σωτηρίου, Κοκκινάκης, Φράγκος 4).

Όσον αφορά την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου, δοκιμάζεται στην έδρα της Κερατέας, το απόγευμα της Κυριακής (18:00), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου