ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Ολυμπιακός – ΝΟ Καλαμακίου 15-2

Ολυμπιακός – ΝΟ Καλαμακίου 15-2

Την 96 συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε πανεύκολα με 15-2 του ΝΟ Καλαμακίου στο Παπαστράτειο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.
Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν την πέμπτη νίκη τους σε ισάριθμα ματς στην Α1, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Στο ρελαντί για ακόμα μια φορά ο Ολυμπιακός κατάφερε να μετατρέψει σε απλή διαδικασία έναν αγώνα της Α1 πόλο, επικρατώντας στο κλειστό Κολυμβητήριο του Πειραιά του ΝΟ Καλαμακίου με 15-2, φτάνοντας τις 96 συνεχόμενες νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έκαναν το «5 στα 5» και παραμένουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Η ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου είχε για πρώτο σκόρερ στο ματς τον Γιώργο Ντόσκα με τέσσερα γκολ, ενώ οι Φουντούλης, Μυλωνάκης και Βλοντάκης πέτυχαν από δυο. Στο αγωνιστικό σκέλος, οι ερυθρόλευκοι δεν δέχτηκαν ούτε ένα γκολ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο σημείωσαν οκτώ τέρματα.

«Ασχέτως του τελικού σκορ κάναμε αρκετά λάθη σε ένα εύκολο παιχνίδι. Είναι θέμα συγκέντρωσης αλλά και των γνωστών προβλημάτων», τόνισε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε: «Ελπίζω να βρεθεί το συντομότερο δυνατό λύση προκειμένου να παραμείνει η ομάδα προσηλωμένη στους στόχους της».

Ο Γιώργος Ντόσκας, που ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα, είπε: «Μπήκαμε στην αναμέτρηση δυνατά ώστε να βάλουμε από νωρίς τα θεμέλια της νίκης. Σίγουρα δεν πιάσαμε σπουδαία απόδοση αλλά και ο αντίπαλος ήταν υποδεέστερος. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στο εντός έδρας παιχνίδι με την Παρτιζάν. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά μόνο κέρδη μπορούμε να αποκομίσουμε από τις αναμετρήσεις της Ευρωλίγκα».

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-1, 3-0, 5-0.

Ολυμπιακός: Ντόσκας 4, Φουντούλης 2, Μυλωνάκης 2, Βλοντάκης 2, Χ.Αφρουδάκης 1, Θεοδωρόπουλος 1, Κομάντινα 1, Μπλάνης 1, Κολόμβος.

Ν.Ο.Καλαμακίου: Κούκης 1, Κουτσογιάννης 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου