ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Βραβεύτηκε ο Μαρινάκης από τον ΠΣΑΤ

Βραβεύτηκε ο Μαρινάκης από τον ΠΣΑΤ

Βράβευση για τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Ευάγγελου Μαρινάκη, στην ετήσια εκδήλωση του ΠΣΑΤ. Βραβείο και για τον Κολυμβητή, Σπύρο Γιαννιώτη.

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης, ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΤ για την πρωτοβουλία του Ολυμπιακού να διοργανώσει το 8ο φιλικό κατά της φτώχειας με τους φίλους των Ζιντάν και Ρονάλντο.
"Ειναι μεγάλη τιμή για την χώρα μας αλλά και τον Ολυμπιακό. Σε μια στιγμή που δοκιμαζόμαστε από την οικονομική κρίση. Να δούμε και ωραίες στιγμές στο γήπεδο στην προσπάθεια που κάνουμε για την αναβάθμιση του ελληνικού αθλητισμού και του ελληνικού ποδοσφαίρου" τόνισε ο 43χρονος εφοπλιστής.


Παράλληλα, βράβευσε και τον Κριστιάν Καρεμπέ (τιμητική διάκριση ο τίτλος του βραβείου), ο οποίος θα λάβει μέρος στο φιλικό. Ο σπουδαίος Γάλλος άσος, που για τρία χρόνια φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού, σχολίασε μεταξύ άλλων: "Είμαι πολύ περήφανος που είμαι και πάλι εδώ. Ευχαριστώ τον κύριο Μαρινάκη αλλά και την ομοσπονδία κατά της φτώχειας. Ολοι θέλουμε να συμβάλουμε εδώ και καλώ όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο".

* Παράλληλα, τιμήθηκε στην εκδήλωση και ο Κολυμβητής του Ολυμπιακού και ένας εκ των κορυφαίων στον κόσμο στην ανοιχτή θάλασσα, Σπύρος Γιαννιώτης. Αν μη τι άλλο, άκρως ερυθρόλευκο χρώμα στα βραβεία του ΠΣΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου