ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Στο Σαρλερουά για την πρωτιά

Στο Σαρλερουά για την πρωτιά

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Κυριακής (12/12) από τη Μάλαγα, με τελικό προορισμό το Σαρλερουά, όπου τη Δευτέρα (13/12, 21:30) οι ερυθρόλευκοι θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Σαρλερουά, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς θα επιδιώξουν στο Βέλγιο να "κλειδώσουν" την πρώτη θέση του ομίλου, αλλά περισσότερο θέλουν να δείξουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο ως ομάδα.
Οι ερυθρόλευκοι ολοκληρώνουν το πρωί της Κυριακής (12/12) την πενθήμερη παραμονή τους στη Μάλαγα και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας αναχωρούν με προορισμό τις Βρυξέλλες και στη συνέχεια το Σαρλερουά, όπου τη Δευτέρα (13/12) θα παίξουν με την Πρωταθλήτρια Βελγίου.


Η αποστολή του Ολυμπιακού κατέλυσε από την περασμένη Τετάρτη (8/12) σε ξενοδοχείο στην παραθαλάσσια περιοχή Εστεπόνα. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έκανε δύο δυνατές προπονήσεις, μετά την ήττα από τη Μάλαγα. Μάλιστα, η δεύτερη προπόνηση έγινε υπό το βλέμμα του δημάρχου της Εστεπόνα, αφού η παρουσία του Ολυμπιακού εκεί προκάλεσε ενθουσιασμό. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως στις προπονήσεις του Ολυμπιακου ήταν αρκετά τα παιδάκια που περίμεναν για αυτόγραφα και φωτογραφίες με τους παίκτες του Θρύλου.

Το απόγευμα του Σαββάτου (11/12), ο Σέρβος προπονητής δεν προπόνησε τους παίκτες του στο παρκέ, αλλά στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου, ενώ το βράδυ η ερυθρόλευκη αποστολή θα κάνει μία βόλτα στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου