ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Βγήκε η αποστολή για το φιλικό

Βγήκε η αποστολή για το φιλικό

Προπονήθηκαν το πρωί στις 10:30 όσοι παίκτες δεν έπαιξαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό κατά της φτώχειας την Τρίτη (21:15) στο Φάληρο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό της 14ης Δεκεμβρίου με τους φίλους των Ζιντάν και Ρονάλντο μετά το τέλος της πρωινής προπόνηση.
Οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30. Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα με τον Ατρόμητο ή στο μεγαλύτερο μέρος του, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο γήπεδο και στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο "Τσινγκούρι" ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών, που θα συμμετάσχουν στην αποστολή για τον Αγώνα Κατά της Φτώχειας (Φίλοι Ζιντάν, Ρονάλντο - All Stars Ολυμπιακού) και οι οποίοι είναι:
Νικοπολίδης, Μέγερι, Τοροσίδης, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Λεάντρο, Βάντερσον, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Ρ. Μπράβο, Νέμεθ, Ζαϊρί.

Οι παραπάνω παίκτες, μαζί με τους Τζόρτζεβιτς, Ανατολάκη, Αμανατίδη, Αλεξανδρή, Γεωργάτο, Νινιάδη, Γιαννακόπουλο, Κοβάσεβιτς, Καρεμπέ (οι δύο τελευταίοι θα αγωνιστούν και με τις δύο ομάδες) θα αποτελέσουν την ομάδα των All Stars του Ολυμπιακού.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Νίκος Παπαδόπουλος, Ούρκο Πάρντο, Αριέλ Ιμπαγάσα, Κέβιν Μιραλάς, Νταβίδ Φουστέρ, Άλμπερτ Ριέρα και Ντένις Ρόμενταλ, θα προπονηθούν την Τρίτη στις 18:00 στου Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου