ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Επεισόδιο με… μπινελίκια ανάμεσα σε Μπέο και Τζώρτζογλου στην ΕΠΟ!

Επεισόδιο με… μπινελίκια ανάμεσα σε Μπέο και Τζώρτζογλου στην ΕΠΟ!


Μια τυχαία συνάντηση λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε… αγώνα πυγμαχίας μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και του Νίκου Τζώρτζογλου, έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου ταξίδεψε χθες στην πρωτεύουσα προκειμένου να συναντηθεί με τον ομόλογό του στην ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, για θέματα που αφορούν το κρητικό ποδόσφαιρο, ενώ μαζί του ήταν και οι πρόεδροι των υπολοίπων ενώσεων της Κρήτης.
Μετά το τέλος της συνάντησης και κατά την αποχώρησή τους από τα γραφεία της ομοσπονδίας, η… τύχη τους έφερε να πέσουν πάνω στον Μπέο, ο οποίος βρισκόταν για άλλους λόγους στην ΕΠΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζώρτζογλου δεν έδωσε καμία σημασία στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου, με αποτέλεσμα την έκρηξη του τελευταίου, ο οποίος θυμάται ακόμα τη φιλοξενία του ΟΦΗ στο περσινό παιχνίδι για τη Β’ Εθνική.
Ο Μπέος επιτέθηκε φραστικά στον Τζώρτζογλου και στον ΟΦΗ, με τον τελευταίο να απαντάει στην επίθεση. Η ένταση που δημιουργήθηκε ήταν αρκετή για να κινητοποιήσει αρκετούς παριστάμενους, που έτριβαν τα μάτια τους με τα όσα έβλεπαν και άκουγαν, και χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκε μια πιο γενικευμένη σύγκρουση.
(Πηγή) exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου