ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Η σκοτεινή συνέντευξη Τύπου (video)

Η σκοτεινή συνέντευξη Τύπου

Την Κυριακή (12/12) σας είχαμε γράψει ότι τα φώτα στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου στο γήπεδο της Τρίπολης είχαν... κλείσει. Σήμερα (13/12) το Sport24.gr σάς παρουσιάζει το βίντεο όπου ο συνάδελφος, Μπάμπης Τσιμπίδας, μας μετέφερε το ρεπορτάζ με πρωτόγνωρο τρόπο.

Το τέλος της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός αποτέλεσε την έναρξη μιας ακόμα παρωδίας του ελληνικού ποδοσφαίρου

Οι φωτοβολίδες έκαναν αρχικά την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο, έτσι ώστε οι... φίλαθλοι να δείξουν την αγανάκτησή τους για την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν ή καλύτερα που δεν παρουσιάζουν οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού'.
 
Φυσικά, η οργή ήταν τεράστια και δεν μπορούσε να περιοριστεί μόνο στη ρίψη κάποιων βεγγαλικών. Γι' αυτό και οι ταραξίες έφυγαν από το γήπεδο, χωρίς να έχει δοθεί η απαραίτητη άδεια από τους ανθρώπους του Αστέρα.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την πίσω πλευρά των αποδυτηρίων, σπάζοντας τα τζάμια του γηπέδου και προκαλώντας μεγάλες φθορές σε αυτοκίνητα που βρίσκοντας τριγύρω.

Το τραγελαφικό γεγονός της ιστορίας είναι ότι οι ρεπόρτερς μας μιλούσαν από το... σκοτάδι, καθώς τα φώτα στην αίθουσα Τύπου ήταν κλειστά, ώστε να μην γίνει αντιληπτός ο χώρος στον κόσμος και προκαλέσει μεγαλύτερες ζημιές.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το συνάδελφο της ιστοσελίδας prasinanea.gr, Μπάμπη Τσιμπίδα, να μεταφέρει το κλίμα από την Τρίπολη μέσα από το... σκοτάδι:


Επεισόδια Αστ. Τρίπολης-ΠΑΟ - Sport24.gr
Ανέβηκε από sport24tv. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.


Στην πρώτη σύνδεση ο Μπάμπης Τσιμπίδας μας μετέφερε το ρεπορτάζ το οποίο είχε ως εξής:

"Ιδιαίτερα τεταμένη είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση του Αστέρα Τρίπολης, στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, αφού κατά την αποχώρησή τους προκάλεσαν φθορές. Έχουν σπάσει τζάμια, ενώ αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη συνέντευξη Τύπου, όπου τα φώτα έχουν κλείσει προκειμένου να μην μας αντιληφθούν και σπάσουν και εδώ κάποιο τζάμι.

Αυτή τη στιγμή η αστυνομία προσπαθεί να τους απομακρύνει ώστε να ηρεμήσει η κατάσταση. Για την ώρα οι δυο προπονητές δεν έχουν έρθει να μιλήσουν. Αναμένουμε να δούμε τί θα γίνει. Σίγουρα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δυσαρεστήθηκαν τόσο από το αποτέλεσμα όσο και κυρίως από την εμφάνιση της ομάδας, η οποία ήταν αποκαρδιωτική και φάνηκε ότι μετά το τέλος του αγώνα το κλίμα ήταν βαρύ, ιδιαίτερα από κάποια καπνογόνα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, βγαίνοντας, οι αστυνομικές δυνάμεις δεν τους επέτρεψαν να βγουν αμέσων, είχε προηγηθεί άλλωστε και σχετική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα, προκειμένου για λόγους ασφαλείας να αποχωρήσουν πρώτα οι φίλοι του Αστέρα Τρίπολης. Όμως, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θέλησαν να φύγουν γρηγορότερα, ίσως να έχουν και γίνει και κάποια επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις. Η κατάσταση είναι τεταμένη".

Στη δεύτερη σύνδεση μας είπε μεταξύ άλλων: "Επανερχόμαστε στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου του γηπέδου του Αστέρα Τρίπολης. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα σοβαρή, αυτή τη στιγμή οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σπάνε και κάποια αυτοκίνητα κατά την αποχώρησή τους. Έχει προηγηθεί το σπάσιμο των τζαμιών σε αίθουσες των τζαμιών του Αστέρα. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην αίθουσα συνέντευξης Τύπου και τα φώτα είναι κλειστά προκειμένου να μην μας αντιληφθούν ότι βρισκόμαστε μέσα. Δεν ξέρουμε σε πόση ακριβώς κατάσταση θα ξεκινήσει η συνέντευξη. Μάλιστα έπεσαν και κάποια δακρυγόνα για να διαλύσουν τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Προτού μπούμε στην αίθουσα δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου