ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Βραδιά «Αστέρων»

Βραδιά «Αστέρων» 

14/12/2010

Βραδιά «Αστέρων»

Από σήμερα το πρωί και μέχρι το μεσημέρι θα φτάνουν στην Αθήνα οι εκλεκτοί καλεσμένοι του Ολυμπιακού. Πρώτος απ' όλους ο Ζινεντίν Ζιντάν μαζί με τον Ρονάλντο. Σιγά σιγά θα φτάσουν και οι υπόλοιποι. Ο Μαχαμαντού Ντιαρά μαζί με τον Ραούλ Αλμπιόλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ολλανδοί Χάιτινχα, Βαν Μπρόνκχορστ, Βαν Χόιντονκ και Ρ. ντε Μπουρ. Οι Πορτογάλοι Παουλέτα, Κόουτο και Σα Πίντο. Ο κάτοχος «Χρυσής Μπάλας» Πάβελ Νέντβεντ. Αντίθετα με τους προαναφερθέντες ο Ολυμπιακός ενημερώθηκε για μία πολύ σημαντική απουσία από το σημερινό φιλικό. Κι αυτή δεν θα είναι άλλη από του Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος θα έφερνε μαζί του και τους Λαμπάρντ, Μαλουντά. Η Τσέλσι δεν νίκησε την Τότεναμ (έχασε πέναλτι ο Ντρογκμπά) και δεν έδωσε άδεια στον 32χρονο επιθετικό να δώσει το «παρών» σήμερα στην Ελλάδα.

Από την «ερυθρόλευκη» πλευρά θα ξαναφορέσουν τη φανέλα των Πειραιωτών οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Γρηγόρης Γεωργάτος, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γιώγος Ανατολάκης, Αλέκος Αλεξανδρής, Ανδρέας Νινιάδης, Γιώργος Αμανατίδης και φυσικά οι νυν παίκτες της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω της 24ωρης απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς την Τρίτη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός μίσθωσε πούλμαν που θα μεταφέρουν από προγραμματισμένα σημεία τον κόσμο στο «Καραϊσκάκη». Λεπτομέρειες αναφέρονται στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Έρχεται ο Ενροτό

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό επανέλαβε για άλλη μια ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρολεύκων» στο φετινό πρωτάθλημα με οκτώ τέρματα, αλλά και οι διοικούντες την ομάδα περιμένουν τον μάνατζερ του παίκτη, Κριστόφ Ενροτό, ο οποίος αναμένεται να …πατήσει Ελλάδα την Πέμπτη, ώστε να κλείσουν το θέμα και να πέσουν οι υπογραφές που θα κρατήσουν τον Μιραλάς στον Πειραιά. «Εγώ το έχω πει ότι θέλω να μείνω εδώ. Εύχομαι να καταλήξουμε σε μια συμφωνία κι όλα να πάνε καλά» επεσήμανε και πάλι ο στράικερ του Ολυμπιακού. Η συμφωνία με τη Σεντ Ετιέν, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, αναμένεται να επέλθει με ένα ποσό περί τα 1.8 εκατομμύρια ευρώ.

«Πλήγμα» με Ντουντού

Στο «κρεβάτι του πόνου» είναι πολύ πιθανό να ξαπλώσει ο Ντουντού, αφού ο τραυματισμός στο δεξί του γόνατο είναι πιο σοβαρός απ’ ό,τι είχε αρχικά υπολογιστεί. Ο μέσος του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία από την οποία διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ρήξη έσω μηνίσκου. Αν ο Βραζιλιάνος χαφ εγχειριστεί τελικά θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα με ενάμισι μήνα, ενώ αν ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή (δεν έχει αποφασιστεί ακόμα τι από τα δύο θα προτιμηθεί), τότε η επιστροφή του θα κυμανθεί από 2 έως 3 εβδομάδες.

Από τους υπόλοιπους τραυματίες του Ολυμπιακού ο Ρόμενταλ έχει ένα αιμάτωμα στο δεξί πόδι και την Τετάρτη θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να υπάρξει ακριβέστερη εικόνα, αν και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις μοιάζει να είναι επιπόλαιος τραυματισμός. Ο Ιμπαγάσα νιώθει κάποιες ενοχλήσεις και για προληπτικούς λόγους δεν θα παίξει στο φιλικό, όπως και ο Μιραλάς. Ο Χολέμπας είχε μια μελανιά στο πόδι, χωρίς να εμπνέει ανησυχίες η κατάστασή του, τη στιγμή που ο Ριέρα θ' αρχίσει από Τετάρτη τις προπονήσεις με τους υπόλοιπους «ερυθρόλευκους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου