ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Γουστάρει Θρύλο ο Καμενί

Γουστάρει Θρύλο ο Καμενί

Ο Κάρλος Καμενί δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνέχιζε από το καλοκαίρι την καριέρα του στον Ολυμπιακό, εφόσον γίνει επίσημη κρούση. Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του, ο Καμερουνέζος ξέρει για το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον και ανάβει "πράσινο φως", αν οι Πειραιώτες κινηθούν για την απόκτησή του.
Είναι δεδομένο ότι θα κινηθεί για τερματοφύλακα το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός και μια περίπτωση που μπορεί να παίξει δυνατά, είναι αυτή του Κάρλος Καμενί της Εσπανιόλ.
Όπως αναφέρει το Sport24.gr, ο Καμερουνέζος γκολκίπερ γνωρίζει πως η ομάδα του Πειραιά τον έχει στα υπόψιν της και δεν έχει κανένα πρόβλημα να έρθει στην χώρα μας για λογαριασμό των Πειραιωτών
. Ο Καμενί θέλει να φύγει από την Εσπανιόλ, θεωρώντας ότι έχει κλείσει τον κύκλο του εκεί (παίζει έξι ολόκληρα χρόνια) και σε καμία των περιπτώσεων δεν τον αφήνει αδιάφορο η προοπτική του Ολυμπιακού. Άλλωστε, γνωρίζεται πολύ καλά και με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στην ομάδα της Καταλωνίας.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή από τη Γαλλία, ο έμπειρος γκολκίπερ ξέρει πως στον Πειραιά θα κοιτάξουν την περίπτωσή του και δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνέχιζε την καριέρα του στην Ελλάδα, εφόσον βέβαια γίνει επίσημη κρούση το καλοκαίρι.

Όσο και αν ο Ούρκο Πάρντο κερδίζει πόντους, σίγουρα η έλευση ενός τερματοφύλακα πρώτης γραμμής θα ήταν ιδανικό σενάριο, καθώς μην ξεχνάμε ότι την επόμενη σεζόν θα υπάρχει εκ νέου Ευρώπη και το πιθανότερο Champions League. Επομένως, η λύση Καμενί φαντάζει εξαιρετική και το σίγουρο είναι πως από τη μεριά του υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Ίδωμεν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου