ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Χαλαρός και πρώτος

Χαλαρός και πρώτος

 
Δίχως να συναντήσει την παραμικρή αντίσταση ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ηλυσιακού στο κλειστό των Ιλισίων με 91-60 και ανέβηκε και πάλι στην πρώτη θέση μαζί με τον Παναθηναϊκό.

Διοργάνωση: Α1

Αγωνιστική: 8η

Αγώνας: Ηλυσιακός- Ολυμπιακός

Γήπεδο: Κλειστό Ιλισίων

Η εικόνα της αναμέτρησης:

Στα μάτια θέλησε να κοιτάξει τον Ολυμπιακό ο γηπεδούχος και ουραγός Ηλυσιακός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι παίζοντας σκληρά κάτω από την ρακέτα κατάφεραν να κρατήσουν κοντά στο σκορ τους Πειραιώτες όμως οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλευόμενοι την υπεροχή τους κάτω από την ρακέτα αλλά και έξω από τα 6,75 πήραν το προβάδισμα ακόμα και με διψήφιο αριθμό στο πρώτο δεκάλεπτο με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Γιάννη Μπορούση (11 πόντους). Ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» θα καταφέρουν με την συμπλήρωση των δέκα λεπτών να κατεβάσουν την διαφορά στους εννέα πόντους (19-28).
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μην βρίσκουν εύκολα τον δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι. Ιδιαίτερα άστοχοι ήταν οι φιλοξενούμενοι τόσο στα δίποντά όσο και στα σουτ έξω από τα 6,75. Ωστόσο την κακή απόδοση που είχε ο Ολυμπιακός στο συγκεκριμένο σημείο του αγώνα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ο Ηλυσιακός με αποτέλεσμα η διαφορά να μεγαλώσει και άλλο και οι Πειραιώτες να πάνε στα αποδυτήρια με διψήφια διαφορά (29-44).

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι επιχείρησαν την αντεπίθεσή τους με κύριο εκφραστή τον Μπάξτερ. Ο Αμερικανός σέντερ σκόραρε τους 12 από τους 21 πόντους της ομάδας του στην συγκεκριμένη περίοδο ωστόσο βρήκε απέναντί του έναν αναγεννημένο Ολυμπιακό σε σύγκριση με το προηγούμενο δεκάλεπτο. Έτσι με ένα επιμέρους 21-21 η διαφορά παρέμεινε στους +15 για τους «ερυθρολεύκους» (50-65). Στην τελευταία περίοδο και με την διαφορά στο +15 δύσκολα θα άλλαζε κάτι στο ματς. Οι Πειραιώτες συνέχισαν να γεμίζουν με πόντους το αντίπαλο καλάθι την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι παρέδωσαν τα όπλα τους και με αποτέλεσμα η διαφορά να εκτοξευτεί στους 31 πόντους (60-91).
SportactionMVP στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο Έλληνας σέντερ αποδεικνύει μέτρα με την ημέρα πως αποτελεί μία αξιόπιστη λύση στα χέρια του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Μαυροκεφαλίδης πέτυχε 14 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ.

Τεχνική ποινή στους οπαδούς του Ολυμπιακού.
Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί είχαν δώσει ραντεβού με τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού για… ξύλο όμως ευτυχώς η αστυνομία κατάφερε να γλιτώσει τα χειρότερα.

Διαιτητές: Παπαπέτρου Πέτρος, Αφεντουλίδης Βασίλης, Ξενικάκης Κωνσταντίνος 

Κομισάριος: Παλάτος Κωνσταντίνος

Ηλυσιακός (Κώστας Φλεβαράκης): Καπινιάρης, Καρύδας 4, Γουέμπ, Κυρίτσης 13 (1), Χατζής 5 (1), Παπαντωνίου, Κανονίδης, Κουκούλας, Τόντιτς 11, Κασελάκης 4, Μπάξτερ 21 (2), Γαλιώτος 2 

Ολυμπιακός (Ντούσαν Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς 3, Νεστέροβιτς 11 (10 ριμπάουντ), Λούκας 4, Σπανούλης 14 (2 3π., 6 ασίστ), Μπουρούσης 13 (1), Κέσελ 11 (1), Πελεκάνος, Μαυροκεφαλίδης 14 (9 ριμπάουντ), Χαλπερίν 13 (1), Γλυνιαδάκης, Έρτσεγκ 8, Τεόντοσιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου