ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Πάει για νυστέρι ο Ντουντού

| Δημοσίευση:Πέμπτη 16, Δεκέμβριος 2010 09:47
Δεν φαίνεται να γλιτώνει το νυστέρι ο Ντουντού μετά τη ρήξη μηνίσκου την οποία υπέστη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Περίπου 1 με 1,5 μήνα θα μείνει εκτός γηπέδων ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού.
Τα νέα μόνο ευχάριστα δεν ήταν για τον Ντουντού Σεαρένσε μια ημέρα μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αφού ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου και στον Ολυμπιακό φέρεται να αποφάσισαν ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να γίνει τελείως καλά. Όπερ σημαίνει ότι για 1 με 1,5 μήνα βγαίνει νοκ άουτ και στο λιμάνι θα πρέπει να καλύψουν το κενό του είτε με λύση εκ των έσω ή με κάποια μετεγγραφή τον Γενάρη.
Κακά τα ψέματα, ο 27χρονος άσος δεν θυμίζει από πέρυσι τον παίκτη της πρώτης χρονιάς και δεν παίζει όπως θα έπρεπε. Όμως, αλίμονο και αν μπορεί κανείς να υποστηρίξει ότι δεν είναι απώλεια για τον Ολυμπιακό να χάνει για ένα τέτοιο διάστημα τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, τα στάνταρ του οποίου είναι υψηλά. Έστω και αν έχει ο ίδιος χαμηλώσει τον πήχη...


Οι πόνοι στο γόνατο είναι δυνατοί, δεν υποχωρούν και στην ομάδα φέρεται να αποφάσισαν να γίνει επέμβαση. Όμως, ο ίδιος ο Ντουντού ζήτησε να χειρουργηθεί στην πατρίδα του από δικό του γιατρό και αυτό έγινε αποδεκτό από την διοίκηση. Πλέον, απομένει να πραγματοποιηθεί το ταξίδι στην χώρα του καφέ και της σάμπα και ευχή όλων είναι να κυλήσουν τα πάντα ομαλά και να επιστρέψει ο Βραζιλιάνος υγιής και έτοιμος για ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου