ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Κόκκαλης: "Θα το πάρουμε το πρωτάθλημα"

Κόκκαλης: "Θα το πάρουμε το πρωτάθλημα"

Ο Σωκράτης Κόκκαλης έκατσε μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα επίσημα του "Γ. Καραϊσκάκης", παρακολούθησε το φιλικό και τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα
Ο Σωκράτης Κόκκαλης έδωσε το "παρών" στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και παρακολούθησε την φιλική αναμέτρηση δίπλα στον νέο μεγαλομέτοχο του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης είδε με περηφάνια να παίζουν στην ομάδα "All-Star" του Ολυμπιακού, παίκτες τους οποίους κάποτε αγόρασε, ποδοσφαιριστές που έγραψαν την δική τους ιστορία στον Πειραιά,
δημιουργώντας ένα παντοδύναμο σύνολο με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του νικητή και του πρωταθλητή. Αλεξανδρής, Γεωργάτος, Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλος, Νινιάδης, Ανατολάκης, Αμανατίδης, αλλά ακόμη και οι Καρεμπέ, Τουρέ και Κοβάσεβιτς, είναι όλοι τους δικά του παιδιά, παίκταράδες τους οποίους έφερε δημιουργώντας μία ερυθρόλευκη δυναστεία.

Φορώντας το χαρακτηριστικό κόκκινο κασκόλ του, έκατσε, λοιπόν, δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά πέρα από το φιλικό, το οποίο σίγουρα του ξύπνησε χιλιάδες υπερήφανες αναμνήσεις. ο Σωκράτης Κόκκαλης, έκανε το δικό του σχόλιο για την πορεία του Ολυμπιακού στην Superleague: " Είναι πολύ τιμητικό για μας που έγινε η αναμέτρηση εδώ", ενώ αναφερόμενος στο αν θα μπορέσουν, τελικά, οι Πειραιώτες να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, απάντησε: "Πιστεύω πως θα το πάρουμε το πρωτάθλημα".

O Bαγγέλης Μαρινάκης από την πλευρά του, σχολίασε "Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία, αλλά δεν θέλω να μιλήσουμε γι’ αυτό. Το σημαντικότερο γεγονός της σημερινής ημέρας είναι το φιλικό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου