ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Χωρίς Ντρογκμπά στο φιλικό

Χωρίς Ντρογκμπά στο φιλικό

Μία αρνητική έκπληξη περιμένει τους φιλάθλους που θα παρευρεθούν απόψε στο Καραϊσκάκης για το φιλικό κατά της φτώχειας, καθώς θα απουσιάσει ο Ντιντιέ Ντρογκμπά.
Ο Ιβοριανός παίκτης της Τσέλσι ακύρωσε την συμμετοχή του και δεν θα βρίσκεται μεταξύ των παικτών  που θα αγωνιστούν στο σπουδαίο αυτό φιλικό, παρότι αρχικά είχε δηλωθεί η συμμετοχή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό οφείλεται στην κακή πορεία της Τσέλσι η οποία πηγαίνει άσχημα στην Πρέμιερ Λιγκ και οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι πρέπει να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο πρωτάθλημα.

 
Ο Ντρογκμπά θα έφερνε μαζί του και τον συμπαίκτη του στους "μπλε" Φρανκ Λάμπαρντ. Η Τσέλσι δεν νίκησε την Τότεναμ ενώ ο Ντρογκμπά έχασε και πέναλτι και είναι λογικό να επικρατεί απογοήτευση στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Την ίδια ώρα ένας πρώην παίκτης των "ερυθρόλευκων" θα βρεθεί στο φιλικό του Ολυμπιακού και των φίλων Ζιντάν, Ρονάλντο και δεν είναι άλλος από τον Γιαγιά Τουρέ. Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι ενημέρωσε ότι θα βρεθεί τελικά απόψε στο Καραϊσκάκης. Η συμμετοχή του ήταν γνωστή από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά επιβεβαιώθηκε την Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου