ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Νέα δεδομένα για Ολυμπιακό - Μόρα

Νέα δεδομένα για Ολυμπιακό - Μόρα

Νέα δεδομένα προέκυψαν όσον αφορά την πιθανή μεταγραφή του Βαγγέλη Μόρα στον Ολυμπιακό. Δεδομένης της δεινής οικονομικής κατάστασης της Μπολόνια, ο έλληνας διεθνής ενδέχεται να μείνει ελεύθερος τον Ιανουάριο, κάτι το οποίο δεν αφήνει αδιάφορους τους ερυθρολεύκους.




Την Παρασκευή (10/12) όλοι οι παίκτες της Μπολόνια έκαναν προσφυγή διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους για τους τελευταίους 5 μήνες, με την ιταλική ομάδα να έχει περιθώριο 20 ημερών για να ρυθμίσει τις συγκεκριμένες εκκρεμότητες.
Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν συμβεί, οι παίκτες μπορούν να απευθυνθούν στη Λίγκα ζητώντας να μείνουν ελεύθεροι, κάτι που θα γίνει αυτόματα αν ο σύλλογος δεν τους πληρώσει για άλλες 15 ημέρες.
Ο Μόρας φέρεται να εξετάζει ήδη τις εναλλακτικές του και φυσικά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, με την περίπτωσή του να ενδιαφέρει την ομάδα του Πειραιά.
Στα υπόλοιπα... μεταγραφικά, εκτός του Ράκιτιτς φέρεται να προτάθηκε και ο Ρόκε Σάντα Κρουζ, το κασέ του οποίου, όμως, είναι μάλλον απαγορευτικό, αγγίζοντας τα... 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου