ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Οι "προτεινόμενοι" στη διάθεση Μαρινάκη

Οι "προτεινόμενοι" στη διάθεση Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε από τους ανθρώπους της ΠΑΕ λίστα με όλους τους παίκτες (και σε όλες τις θέσεις) που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Έντονη κινητοποίηση επικρατεί στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, καθώς η διοίκηση θέλει να είναι πανέτοιμη, μόλις ανοίξει η αγορά του Γενάρη.
Μάλιστα, αναμένεται σύντομα συνάντηση του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς. Εκεί, ο Σύμβουλος της διοίκησης του Ολυμπιακού σε θέματα μεταγραφών, θα ενημερώσει τον προπονητή της πειραϊκής ομάδας για την σχετική λίστα.


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να του παραδώσουν λίστα με όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στην ΠΑΕ και για όλες τις θέσεις προκειμένου να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή. Τη λίστα θα πάρει ο Κοβάτσεβιτς και βάσει αυτής θα ενημερώσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ώστε στη συνέχεια να παρθεί η τελική απόφαση από τον, πλέον, αρμόδιο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει την απόκτηση ενός οργανωτή στο χώρο της μεσαίας γραμμής, κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ενώ δεν αποκλείεται να κινηθεί και για έναν αμυντικό μέσο λόγω του τραυματισμού του Ντουντού Σεαρένσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου