ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ραντεβού Μαρινάκη με Βαλβέρδε

Ραντεβού Μαρινάκη με Βαλβέρδε

Μέσα στην επόμενη βδομάδα αναμένεται το ραντεβού Μαρινάκη-Βαλβέρδε, με σκοπό οι δύο άνδρες να συζητήσουν το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο

Μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και κατά την διάρκεια της ερχόμενης βδομάδας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ώστε οι δύο άνδρες να συζητήσουν από κοντά το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ερυθρόλευκου ρόστερ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ισπανός τεχνικός, έχει την άποψη πως ακόμη και αν δεν κάνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός τον Γενάρη, η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει τους στόχους της ως έχει, κάτι το οποίο το έχει ξεκαθαρίσει και στον μεγαλομέτοχο της πειραϊκής ΠΑΕ. Πέρα, όμως, από το αν θα γίνει μεταγραφή ή όχι τώρα τον χειμώνα, οι δύο άνδρες θα κουβεντιάσουν για την μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία των ερυθρολεύκων και θα συζητήσουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι μπορούν να "κλειστούν" από αυτή την περίοδο για το καλοκαίρι.

Παράλληλα, θα ανοίξει και το θέμα όσον αφορά το υπάρχον ρόστερ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από ορισμένους παίκτες του, είτε γιατί ορισμένοι δεν έχουν παρουσιάσει επαγγελματική συμπεριφορά, είτε γιατί κάποιοι δεν μπορούν να προσφέρουν τα αναμενόμενα στον Ολυμπιακό. Θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξουν ποδοσφαιριστές που θα δοθούν σε άλλες ομάδες ώστε να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, ενώ παράλληλα, θα γίνει και μία εκτίμηση για τους δανεικούς ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων (Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ, Λεονάρντο, Επστάιν) οι οποίοι ανήκουν ακόμη στον σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου