ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

(Τρί)καλη η απόφαση! (VIDEO)


(Τρί)καλη η απόφαση!

  Δημοσιεύθηκε: 16/12/2010 - 17:48

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική την οποία θα εκτίσει με τα Τρίκαλα, για τα σπασίματα των οπαδών του στην Τρίπολη, που δεν θα μπορούσε να την εκτίσει με ιδανικότερο αντίπαλο.

Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να ασκηθεί  έφεση και αν κινδυνεύσουν να παίξουν χωρίς φιλάθλους στο παιχνίδι πρωταθλήματος της ομάδας τους με τον Αρη. Φυσικά και δεν συγκρίνεται η δυναμικότητα της μίας ομάδας με την άλλη και η σκοπιμότητα σε κάθε αγώνα.


Το μεγαθήριο που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στο θεσμό του Κυπέλου σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αντίπαλο δέος για τους "πράσινους".

Από εκεί που θα ήταν υπότροπος ο ΠΑΟ για τα επεισόδια με τον Πανσερραϊκό, τελικά τιμωρείται τώρα πρώτη για ευρείας κλίμακας επεισόδια και τη γλιτώνει μόνο με μία αγωνιστική. Αν δεν είχε περάσει η έφεση για τα δακρυγόνα και τη διακοπή στο ΟΑΚΑ με τις Σέρρες τώρα θα πήγαινε αέρα ο Παναθηναϊκός για ποινή μέχρι 4 αγωνιστικές.

Από τη στιγμή, όπως, που κρίθηκε πως ήταν αντεξουσιαστές αυτοί που τα έσπασαν στην έδρα του ΠΑΟ, παρέμενε υπότροπος μόνο για εκτεταμένα.

Μία αγωνιστική και 96 χιλιάδες ευρώ είναι η ποινή του Παναθηναϊκού που φέτος σε 3 από τα ματς που έχει δώσει έχουν γίνει γυαλιά – καρφιά.

Το εντυπωσιακό ήταν ότι στην απολογία τους οι πράσινοι υποστήριξαν ότι για όσα συνέβησαν φταίει η αστυνομία! Από το ένα άκρο στο άλλο, δηλαδή, αλλά έπεσαν και πάλι στα μαλακά.
ΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ.. ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ....
ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ...ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΗ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ...ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ??????
ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου