ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

«Ραντεβού» για επεισόδια?? ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ???

«Ραντεβού» για επεισόδια

16/12/2010

«Ραντεβού» για επεισόδια 
Τα χειρότερα απέτρεψε η αστυνομία, τουλάχιστον στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου των Ιλισίων. Με αφορμή το παιχνίδι της Α1 μπάσκετ ανάμεσα στον Ηλυσιακό και στον Ολυμπιακό, οπαδοί των «ερυθρολεύκων» -όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές- είχαν δώσει «ραντεβού» για επεισόδια.

Η έντονη κινητικότητα από οπαδούς των δύο ομάδων έγινε έγκαιρα αντιληπτή από τις Αρχές οι οποίες με άμεση επέμβαση ανδρών της ομάδας «ΔΙΑΣ», προσπάθησαν και σταμάτησαν την συνάντηση των δύο πλευρών.

Παρόλα αυτά, δεν απετράπησαν οι συγκρούσεις των οπαδών με τους αστυνομικούς που ήταν στο γήπεδο. Μάλιστα, σε ένα σημείο της τέταρτης περιόδου του αγώνα μπάσκετ, αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού έφυγαν από τις κερκίδες για να συναντηθούν με άλλους του Παναθηναϊκού που είχαν φτάσει στην περιοχή.

Η αστυνομία απέτρεψε νέα συνάντηση, αλλά υπάρχουν φόβοι, πως το «σκηνικό» δεν αποκλείεται να μεταφερθεί σε άλλο σημείο της περιοχής, με νέο «ραντεβού» μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

* Πριν από το τζάμπολ του αγώνα υπήρξε τηλεφώνημα στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», σύμφωνα με το οποίο έχει τοποθετηθεί βόμβα έξω από το γήπεδο. Ακολούθησε έρευνα των Αρχών στην οποία δεν βρέθηκε τίποτα.
 ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ SPORT FM .....ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ....
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΕΤΕ ...ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ???? ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ????
ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΕΙ??
ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΜΑΔΑ?? ΕΓΙΝΑΝ ..ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ??? ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ....ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ... ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΩΜΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου