ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ολυμπιακός: όλα καλά για Μιραλάς

Ολυμπιακός: όλα καλά για Μιραλάς

Από τον Ολυμπιακό δεν φαίνεται να υπάρχει ανησυχία για την υπόθεση του Μιραλάς, μετά την τρίωρη σύσκεψη της διοίκησης με τον μάνατζερ του παίκτη. Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr έχει το θέμα.
Η ατάκα, "όλα καλά", είναι αυτή που ακούστηκε από επίσημα χείλη του Ολυμπιακού μετά την τρίωρη συνάντηση των Ευάγγελου Μαρινάκη και Σωκράτη Κομινάκη με τον μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, τον Κριστόφ Ενροτέ.
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν δόθηκαν λεπτομέρειες προς τον Τύπο, ενώ κι ο ατζέντης ακόμη δεν έχει μιλήσει, αλλά δεν φάνηκε να υπάρχει καμία ανησυχία στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, παρότι προφανώς δεν λύθηκαν όλα τα προς συζήτηση θέματα.

Η επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού λέει ότι, "η διοίκηση γνωστοποίησε προς τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ότι η διάθεσή της είναι να ενεργοποιήσει την υπάρχουσα οψιόν για αγορά του από τη Σεντ Ετιέν έως τις 31 Ιανουαρίου του 2010".

Ως γνωστόν, βάσει αυτής της συμφωνίας, ο Ολυμπιακός πρέπει να πληρώσει στους Γάλλους 2,5 εκ. Ευρώ σε τρεις δόσεις, για να πάρει τα δικαιώματα του Μιραλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου