ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

"Σαν οικογένεια"

"Σαν οικογένεια"

ΕΝΩΤΙΚΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...Τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν και είναι κυρίως οικονομικά θα τα αντιμετωπίσουμε σαν οικογένεια και θα τα ξεπεράσουμε, τονίστηκε στην προγραμματισμένη συνάντηση της Διοίκησης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. με τους αρχηγούς των ομάδων, με αθλητές τμημάτων και τους προπονητές του Συνδέσμου. Κατά τη συνάντηση παρουσιάστηκε από τον αντιπρόεδρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., κ. Νίκο Καραχάλιο το πρόγραμμα δράσης για την αντιμετώπιση της κρίσης, για την επιτυχία του οποίου, όπως υπογράμμισε, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι ίδιοι οι αθλητές. Ο κ. Καραχάλιος πρότεινε επιπρόσθετα τη θεσμοθέτηση Αθλητικού Συμβουλίου στο οποίο θα μετέχουν οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων και των τμημάτων του Συνδέσμου το οποίο θα σχεδιάζει και θα ελέγχει την υλοποίηση των στόχων της τρέχουσας και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και θα ασχολείται με τα αγωνιστικά αλλά και τα προσωπικά προβλήματα των αθλητών.
Σε ότι αφορά το πρόγραμμα δράσης ο αντιπρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. τόνισε επίσης ότι η διαχείριση των εσόδων θα είναι σε πλήρη γνώση των αθλητών οι οποίοι θα έχουν και συμμετοχή στο πως και που θα διατίθενται και γενικά θα υπάρχει πλήρης διαφάνεια των ομάδων δράσης.

Ο πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. κ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης είπε: «Είχαμε τονίσει ότι στόχοι αυτής της Διοίκησης ήταν να αποφευχθεί ο διορισμός Διοίκησης από το Πρωτοδικείο, να βρεθούν άτομα τα οποία θα θελήσουν να βοηθήσουν ενεργά στη δύσκολη περίοδο που περνά ο Ολυμπιακό αλλά και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να υπάρχουν έσοδα για τον Σύνδεσμο. Οι στόχοι αυτοί έχουν επιτευχθεί. Εκτός από το πρόγραμμα δράσης που παρουσίασε ο κ. Καραχάλιος το οποίο ελπίζουμε ότι θα πετύχει απευθυνθήκαμε με επιστολές σε επιφανείς φίλους του Συνδέσμου με τις οποίες τους εξηγούμε τη δύσκολη κατάσταση που υπάρχει και τους κινδύνους που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός ζητώντας τη βοήθειά τους». Ο κ. Θεοδωρακάκης τόνισε επίσης ότι οι αθλητές έχουν δίκιο γιατί είναι απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά δεν μπορούν να το βρουν με αποχή από τις αθλητικές τους υποχρεώσεις και υπάρχουν άλλοι τρόποι διεκδίκησης.

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί στην Ιστορική Λέσχη του Συνδέσμου στο Πασαλιμάνι συνάντηση των ομάδων δράσης ενώ θα γίνει και δεύτερη συνάντηση με τους προπονητές και τους αθλητές για θέματα που αφορούν τα αγωνιστικά θέματα. Στη σημερινή συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., κ.Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο αντιπρόεδρος κ. Νίκος Καραχάλιος, ο γενικός γραμματέας, κ. Κυριάκος Καλογεράκος, o ταμίας του Δ.Σ. κ. Δήμος Λαζαρίδης, το μέλος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, οι προπονητές Τάκης Βεντίκος(στίβος), Γιάννης Καλμαζίδης(βόλεϊ ανδρών), Βαγγέλης Πάτερος(πόλο ανδρών), Γιάννης Νικολάκης(βόλεϊ γυναικών), Χάρης Παυλίδης(πόλο γυναικών), Δημήτρης Κραβαρίτης(πόλο ανδρών), Θανάσης Θανέλας(βόλεϊ γυναικών) και οι αθλητές μας, Ανδρέας Ανδρεάδης(βόλεϊ), Νίκος Δεληγιάννης(πόλο), Ελενα Κόλεβα(βόλεϊ), Βάσω Νικούλη(βόλεϊ), Μαρία Μπαλωμενάκη(πόλο), Σταυρούλα Αντωνάκου(πόλο), Σπύρος Γιαννιώτης(κολύμβηση), Αιμίλιος Παπαθανασίου(ιστιοπλοϊα), Βασίλης Πολύμερος(κωπηλασία), Φλώρα Ρεντούμη(στίβος), Χρήστος Γκίκας(πάλη), Δέσποινα Δάνδουλα(επιτραπέζια αντισφαίριση), Βάλια Κορμού(κανόε – καγιάκ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου