ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ο Μίλος και ο Πάνος…



Ο Μίλος και ο Πάνος…

ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ…Μίλος Τεόντοσιτς και Παναγιώτης Βασιλόπουλος παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της PIZZA FAN, στο Athens Metro Mall. Ο Μίλος Τεόντοσιτς είπε τα πράγματα με το όνομα τους…
"όλα τα παιχνίδια της Ευρωλίγκα είναι δύσκολα. Δεν παίξαμε καλά με την ΑΕΚ, αλλά έχουμε τρεις για να δουλέψουμε για Βαλένθια. Αυτό το παιχνίδι στο ΣΕΦ και μετά στη Βαλένθια είναι τα πιο σημαντικά παιχνίδια για μας. Αν παίξουμε όπως ξέρουμε, θα κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, δεν θέλουμε να κοιτάμε τους αντιπάλους, αλλά τι κάνουμε εμείς". Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος από την πλευρά του αναφέρθηκε στην PIZZA FAN και τόνισε πως "σε όλους αρέσει η πίτσα και είναι ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση για μας, διότι λόγω ειδικής διατροφής τρώμε σπάνια. Άλλωστε πρόκειται για μια από τις καλύτερες πίτσες". Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, είπε: "Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να ιδρώσουμε για την το ματς με τη Βαλένθια, που έρχεται να μας κερδίσει. Εμείς δώσαμε δικαίωμα στην ΑΕΚ με τον τρόπο που παίξαμε. Μας τρομάζει μόνο ο κακός Ολυμπιακός, όχι οι αντίπαλοι. Νιώθω αρκετά έτοιμος, χρειάζομαι χρόνο συμμετοχής. Είχα ένα μικρό πρόβλημα στο γόνατο, είναι κάτι λογικό μετά από τόσο μεγάλο διάστημα που έμεινα εκτός λόγω επέμβασης. Όσο περνάει ο καιρός, θα γίνομαι καλύτερος".

Οι δύο παίκτες μίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τα περίπου 200 παιδιά που βρέθηκαν στο κατάστημα της PIZZA FAN. Στη διάρκεια του αθλητικού απογεύματος, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να γευθούν τις μοναδικές γεύσεις της PIZZA FAN και να διεκδικήσουν πλούσια δώρα όπως μία μπάλα αγώνα με τις υπογραφές όλων των καλαθοσφαιριστών της ομάδας, δύο αυθεντικές εμφανίσεις με τις υπογραφές όλων των καλαθοσφαιριστών της ομάδας και δωροεπιταγές PIZZA FAN.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου