ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Πριμ για νίκη επί του ΠΑΟΚ

Πριμ για νίκη επί του ΠΑΟΚ

Να επιβραβεύσει τους παίκτες του για την καλή εμφάνιση τους επί της Άρσεναλ και να τους δώσει έξτρα ώθηση για το ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ θέλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος τους έταξε διπλό πριμ.
Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων μετά τον αγώνα με τους "κανονιέρηδες" μοίρασε συγχαρητήρια σε ποδοσφαιριστές και προπονητή για την εικόνα που παρουσίασαν στο "Emirates".
Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος" τους αποκάλυψε ότι θα τους έδινε πριμ από τώρα για τον αγώνα με την Άρσεναλ, αλλά επειδή θέλει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ θα πάρουν διπλό, αν καταφέρουν και πανηγυρίσουν μέσα στο "Γ. Καραϊσκάκης" τους τρεις βαθμούς.

"Παίξατε πολύ καλά και ήθελα πολύ να κερδίσατε. Είχα σκεφτεί και τι πριμ θα σας έδινα", είπε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες και συμπλήρωσε: "Αλλά αν νικήσετε τον ΠΑΟΚ, θα πάρετε το πριμ και για αυτή τη νίκη αλλά και αυτό που θα σας έδινα για την Αρσεναλ".

Αν μη τι άλλο, οι ερυθρόλευκοι έδειξαν στην Αγγλία να βρίσκουν σιγά - σιγά τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο και να αφήνουν υποσχέσεις για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου