ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

«Ο Παναιτωλικός δεν ακολουθεί τον νόμο της ζούγκλας»


30/9/2011
Ανακουφισμένοι και δικαιωμένοι αισθάνονται στον Παναιτωλικό, έπειτα από την απαλλαγή των «κυανοκίτρινων» από την υπόθεση με τους «στημένους» αγώνες και μέσω ανακοίνωσή τους πετάνε... σπόντες σε όσους τους κατηγόρησαν.
«Ο Παναιτωλικός δεν ακολουθεί τον νόμο της ζούγκλας»
Αναλυτικά:

Σε ανακοίνωση με τίτλο «…δεν είμαστε ελέφαντες» στις 10.09.2011 αναφέραμε: Σχετικά με την αναφορά του ονόματος του Παναιτωλικού σε ύποπτα παιχνίδια, που ήρθαν ξανά στο φως στης δημοσιότητας, είναι σε όλους γνωστή η στάση που τήρησε και τηρεί απαρέγκλιτα. Βρίσκεται μόνιμα πολύ μακριά από τέτοιου είδους καταστάσεις, πληρώνοντας και το τίμημα των επιλογών του. Δεν μπορεί «όλοι να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι», ούτε κάθε φορά να καλείται ο Παναιτωλικός «να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας…»

Η σημερινή Διάταξη (Αρ. πρωτ. 30915/2011) του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. Ανδρέα Φάκου, οριστικά και αμετάκλητα απαλλάσσει τον Παναιτωλικό από την υποχρέωση ν’ αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας…
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός κ. Φώτης Κωστούλας σχολίασε: “Σήμερα αποδείχτηκαν τα αυταπόδεικτα. Σε πείσμα όσων θεωρούν ότι για να λειτουργήσεις στην σύγχρονη ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, πρέπει να ακολουθήσεις το νόμο της ζούγκλας. Κατανοούμε την απογοήτευση όσων με «αποκλειστικά ρεπορτάζ» και πρωτοσέλιδες αναφορές επερχόμενων ποινών, βιάστηκαν να βάλουν τον Παναιτωλικό στο… τσουβάλι”.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου