ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

«Κηδεία» από Στούρμ! (video)

«Κηδεία» από Στούρμ! (video)

29/9/2011
Η Στούρμ Γκράτς τελείωσε από σήμερα τα όποια όνειρα πρόκρισης της ΑΕΚ στην επόμενη φάση, καθώς την κέρδισε με 2-1 μέσα στο ΟΑΚΑ.
Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, η ΑΕΚ κατάφερε να προηγηθεί χάρις στο αυτογκόλ του Στάντφεστ στο 50’, αλλά δύο λεπτά αργότερα έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Δέλλα με δεύτερη κίτρινη. Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι στην κυριολεξία δεν… βλεπόταν, καθώς από τη μία η ΑΕΚ δεν μπορούσε να περάσει το κέντρο και από την άλλη η Στούρμ προσπαθούσε να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή με... γιόμες.
Παρόλα αυτά οι Αυστριακοί κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά, ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Μπούρκσταλεν στο 87’ και ολοκληρώνοντας την ανατροπή με τέρμα του 37άχρονου Χάας στο 91’.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αραμπατζής, Κοντοές, Δέλλας, Κάλα, Γκερέιρο (55' Μπουγαίδης) Μπέλεκ (Λυμπερόπουλος 77'), Λεονάρντο (Κλωναρίδης 67'), Κάρλος, Λαγός, Βάργκας, Γκούντγιονσεν
Στουρμ Γκρατς (Γκρατς Φράνκο): Κάβλινα. Πόπκατζε, Βέμπερ, Σάμπις, Ντούντιτς, Μπεργκστέλερ, Καινζ (Χάας 75'), Στάντφεστ, Πόντουλ, Στραντλ (Σάουμελ 57'), Βολφ (Μπούκβα 40').


www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου