ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

«Μείνε κοντά μας»

«Μείνε κοντά μας»

1/10/2011
Πρώτο προεδικό μήνυμα για νέα ανανέωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Ερνέστο Βαλβέρδε! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο άνθρωπος που έφερε τον Ισπανό τεχνικό ξανά στην τεχνική ηγεσία του Θρύλου, θέλει να τον κρατήσει στο λιμάνι και μετά το καλοκαίρι!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Γάτα» στη συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος και ο προπονητής του Ολυμπιακού στο Λονδίνο πριν λίγες μέρες, έπεσε στο τραπέζι η ιδέα για νέα επέκταση της συνεργασίας, η οποία ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν.

Ο διοικητικός ηγέτης του Θρύλου, γωρίζοντας ότι το θέμα απαιτεί λεπτούς χειρισμούς δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, φρόντισε, ωστόσο να στείλει το μήνυμα ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνεργασία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και είναι επιθυμία του να συνεχίσουν μαζί, εφόσον είναι και ο ίδιος σύμφωνος σε μια τέτοια προοπτική. Ηθελε να δείξει δηλαδή στον Ισπανό για μια ακόμα φορά την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλλει και να του δώσει και ένα επιπλέον κίνητρο.

Ο Βαλβέρδε βρέθηκε με το ένα πόδι στο Μπιλμπάο φέτος, αλλά τελικά επέλεξε να μείνει και να συνεχίσει την δουλειά στον Πειραιά. Απάντηση δεν έδωσε στον Μαρινάκη, ωστόσο, στο χέρι του μάλλον είναι να το επιλέξει και φέτος...
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου