ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ασταμάτητος «πιστολέρο»! (video)

Ασταμάτητος «πιστολέρο»! (video)

1/10/2011
Από το… χέρι πήρε ο Κώστας Μήτρογλου τον Ατρόμητο και τον οδήγησε σε μια σημαντική νίκη επί του Παναιτωλικού με 2-1 στο Περιστέρι.

Και τι δεν έκανε πάλι ο επιθετικός του Θρύλου, που έχει παραχωρηθεί δανεικός στους «κυανόλευκους». Βρήκε δίχτυα δύο φορές, ήταν η μόνιμη πηγή κινδύνου στην εστία του Μπλάζιτς ενώ το οριζόντιο δοκάρι του στέρησε το γκολ της χρονιάς.



Αρχικά στο 37ο λεπτό μετά από φάουλ του Επστάιν, ο Μήτρογλου πετάχτηκε στο ύψος της μικρής περιοχής και με προβολή έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπλάζιτς ενώ στο 51’ πλάσαρε εύστοχα με το αριστερό μέσα από την περιοχή για το 2-0.

Στη συνέχεια, ωστόσο, στάθηκε άτυχος καθώς προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Μπλάζιτς με τρομερό σκαφτό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Θα ήταν ένα φανταστικό τέρμα, με το οποίο ο νεαρός άσος θα έφτανε σε ένα πανηγυρικό χατ-τρικ.   

Η ουσία είναι ότι με αυτά τα γκολ ο Μήτρογλου έφτασε τα τέσσερα στο πρωτάθλημα και έδωσε τη δική του απάντηση στον Φερνάντο Σάντος που προτίμησε τον Χαριστέα αντ’ αυτού στην Εθνική εν όψει των αγώνων με Κροατία και Γεωργία.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Τόμας, Τάτος (74` Μπάλλας), Ζουέλα, Έπσταϊν (85` Μπέλιτς), Γκαρσία, Μήτρογλου, Καραγκούνης (72` Μπρίτο).

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Μπουμάλ (63` Καραμαλίκης), Κούσας, Άντι, Ετζενγκέλε, Μουμίν, Καμαρά (68` Σεγιέ), Σιόντης (46` Παλαιολόγος), Θεοδωρίδης, Χαριστέας.



www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου