ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

«Να κυνηγήσει τα ματς με την Ντόρτμουντ»

«Να κυνηγήσει τα ματς με την Ντόρτμουντ»

29/9/2011
«Να κυνηγήσει τα ματς με την Ντόρτμουντ» 
Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να κυνηγήσει τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν στο Champions League με την Ντόρτμουντ εξέφρασε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να κυνηγήσει τα παιχνίδια με την Ντόρτμουντ και να προσπαθήσει να πάρει τη δεύτερη ή την τρίτη θέση στον όμιλο», τόνισε ο πρώην αρχηγός των Πειραιωτών.

«Πρέπει να δώσουμε χρόνο στον καινούργιο τερματοφύλακα της ομάδας», το σχόλιό του για τον Κοστάντσο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζόρτζεβιτς στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6


Για τον χθεσινό αγώνα

«Ο Ολυμπιακός έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Σε μεγάλο διάστημα του αγώνα, αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά που δέχθηκε τα δύο γκολ, δημιούργησε ευκαιρίες. Ήταν αρκετά καλά στημένος μέσα στο γήπεδο. Ζητούσε το γκολ. Σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα, με τις ευκαιρίες και την εικόνα που είχε, τον αδικεί πάρα πολύ».

Για τον ρυθμό του φετινού Ολυμπιακού

«Η αλήθεια είναι πως του λείπουν παιχνίδια. Και στα δύο ημίχρονα ήταν πολύ καλός. Παρότι δέχθηκε δύο γκολ, ήταν πολύ καλός, δημιούργησε ευκαιρίες και γενικώς είχε μια γεμάτη εικόνα στα ενενήντα λεπτά του αγώνα. Ελπίζουμε να έχει ανάλογες εμφανίσεις στη συνέχεια. Πρέπει να μεγαλώσει η διάρκεια στην απόδοσή του. Αν συγκρίνουμε με τις περσινές εμφανίσεις, ένα ημίχρονο με το άλλο είχε μεγάλη διαφορά. Ελπίζουμε να βελτιωθεί σε αυτό τον τομέα».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού στον 6ο όμιλο, όπου δεν έχει βαθμό

«Πρέπει να κυνηγήσει τα δύο παιχνίδια με την Ντόρτμουντ. Ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωση. Μιλάμε για ποδόσφαιρο και όλα είναι πιθανά. Αν συνεχίσει έτσι όπως έπαιξε στο χθεσινό ματς, τότε έχει τη δυνατότητα να ζητήσει κάτι παραπάνω. Αυτή τη στιγμή πρέπει να κυνηγήσει τα παιχνίδια με την Ντόρτμουντ και να προσπαθήσει να πάρει τη δεύτερη ή την τρίτη θέση στον όμιλο».

Για τον Κοστάντσο που του ασκείται έντονη κριτική

«Ο Νικοπολίδης ήταν ένας τερματοφύλακας που έδινε μεγάλη σιγουριά στην ομάδα τα τελευταία χρόνια. Από εκεί και πέρα, πρέπει να δώσουμε χρόνο στον καινούργιο τερματοφύλακα της ομάδας και να πιστέψουμε τις ικανότητές του. Σε δυο-τρεις περιπτώσεις αντέδρασε σωστά. Δεν μπορούμε να ρίχνουμε ευθύνες σε ένα ή δύο ποδοσφαιριστές για ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι το μόνο εύκολο. Ας έχουμε λίγη υπομονή για τον Κοστάντσο. Πριν έρθει στον Ολυμπιακό είχαμε ακούσει πολύ καλά πράγματα για εκείνον και ελπίζουμε να δούμε καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια».

Για τον Φέισα που κατάγεται από τη Σερβία

«Γνωρίζω κάποια πράγματα για τον Φέισα. Έχω μια εικόνα από τη Σερβία. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Βοήθησε αμυντικά και στη δημιουργία παιχνιδιού στο χθεσινό ματς. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είναι καλύτερος. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό. Πιστεύω ότι θα βελτιωθεί περισσότερο και θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό στη συνέχεια. Όλη η ομάδα, όμως, έκανε πολύ καλή εμφάνιση στην ομάδα».

Για την τακτική της ομάδας (ο Βαλβέρδε χρησιμοποιεί το 4-2-3-1 ή το 4-4-1-1)

«Είναι ανάλογα με το παιχνίδι. Στο πρωτάθλημα και στο Champions League βλέπουμε διαφορετικά πράγματα. Ο προπονητής είναι εκείνος που αποφασίζει και κρίνει ποιο είναι το καλύτερο σύστημα που πρέπει να χρησιμοποιήσει ανάλογα με τον αντίπαλο που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα. Χθες έκρινε να ξεκινήσει με αυτό τον τρόπο την ομάδα. Πιστεύω ότι δικαιώθηκε με τις επιλογές που έκανε, παρότι στην αρχή είχαμε κάποιες αμφιβολίες».

Για το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα

«Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα και έχουν ταλέντο να παίξουν στις μεγαλύτερες ομάδες. Δεν πρέπει να φτάσει ένας παίκτης στα 23 ή 25 ετών για να πάρει μια ευκαιρία και να παίξει. Στην Τρίπολη που πήγα (σ.σ.: πλέον είναι μάνατζερ και ψάχνει νεαρούς παίκτες) και παρακολούθησα τον αγώνα με τον Ατρόμητο, είδα πολλά νέα παιδιά που αξίζουν να πάρουν ευκαιρίες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι ελληνικές ομάδες δεν πιστεύουν τους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές. Υπάρχει ταλέντο και πρέπει να το εξελίξουμε».

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου