ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Πλανητης Premier League η 7η Αγωνιστικη

Πλανητης Premier League η 7η Αγωνιστικη

1/10/2011
Τοπικά ντέρμπι σε Λίβερπουλ και Λονδίνο και κυρίως προσπάθεια ανασύνταξης στις ομάδες του Μάντσεστερ περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Μακριά από τα προβλήματα συνεχίζει και θέλει να παραμείνει η Τσέλσι.

Τα ντέρμπι Τότεναμ-Άρσεναλ και Έβερτον Λίβερπουλ ξεχωρίζουν στην αγωνιστική ημέρα της Πρέμιερ Λιγκ. Να ξεχάσει το θέμα Τέβες θέλει η Μαν.Σίτι περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Μπλάκμπερν.

Επιστροφή στις νίκες είναι το σύνθημα της Μαν.Γιουνάιτεντ μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Να αλώσει το «Ρίμποκ» θα προσπαθήσει η Τσέλσι κόντρα στην Μπόλτον συνεχίζοντας τη σταθερή της πορεία.


Έβερτον - Λίβερπουλ

Ο Κένι Νταλγκλίς προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους στο εσωτερικό της ομάδας και τονίζει ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από την απόδοση των παικτών του. Οι «κόκκινοι» θα ψάξουν τη νίκη για να μην απομακρυνθούν κι άλλο από την κορυφή, με τις εκτός έδρας αναμετρήσεις να μην είναι το δυνατό τους σημείο, αφού στα τελευταία 7 παιχνίδια πρωταθλήματος, μετρούν -μόλις- 2 "τρίποντα".

Από την πλευρά της η Έβερτον θέλει να πραγματοποιήσει ανάλογη εμφάνιση με αυτή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά αυτή τη φορά ελπίζει ότι θα καταφέρει να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Τα «ζαχαρωτά» θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, αφού στο «Γκούντισον Παρκ» έχουν -μόλις- μια ήττα στα τελευταία 14 παιχνίδια για την Πρέμιερ.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθει αν μπορεί να υπολογίζει στον Τιμ Κέιχιλ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ μοναδική απώλεια παραμένει ο Βίκτορ Ανιτσέμπε, ο οποίος είναι τραυματίας εδώ και καιρό.

Ευχάριστα νέα και για τον Κένι Νταλγκλίς, αφού ο Στίβεν Τζέραρντ έχει ήδη αγωνιστεί και πάλι, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος για ολόκληρο 90λεπτο. Ο αρχηγός της Λίβερπουλ θα μείνει στον πάγκο, όπως το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Γκλεν Τζόνσον, ο οποίος αποθεραπεύτηκε, αλλά επίσης δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Στις προπονήσεις έχει επιστρέψει και ο Ντάνιελ Άγκερ.



Μπλάκμπερν - Μάντσεστερ Σίτι

Να αφήσει πίσω της την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου, για το Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει η Σίτι, η οποία επιστρέφει στο πρωτάθλημα που τα καταφέρνει κάτι παραπάνω από καλά. Το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας δεν είναι καθόλου καλό, μετά τα όσα έχουν συμβεί με τον Κάρλος Τέβες και έχουν «βάλει» τον 27χρονο επιθετικό «στο ψυγείο», την ώρα που οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές τάχθηκαν με το μέρος του και κατά του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Στα καθαρά αγωνιστικά, η Σίτι τα πηγαίνει μια χαρά στο πρωτάθλημα και θέλει να κρατήσει την επαφή της με την κορυφή και με αιχμή του δόρατος τους Σέρχιο Αγκουέρο και Έντιν Τζέκο -οι οποίοι έχουν πετύχει 15 από τα 19 γκολ- θα προσπαθήσει για το «διπλό» στο «Ίγουντ Παρκ».

Η Μπλάκμπερν θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πραγματοποιήσει εμφάνιση ανάλογη με αυτή κόντρα στην Άρσεναλ. Ο Στιβ Κιν έχει δει την ομάδα του να κερδίζει μόλις 3 από τους τελευταίους 20 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ οι Ρόβερς δεν έχουν κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν στα τελευταία 9 ματς. Χωρίς τον Μάρτιν Όλσον (τιμωρημένος) θα παρατάξει την ομάδα του ο Στιβ Κιν, ενώ οι Σκοτ Νταν και Μίτσελ Σαλγκάδο είναι αμφίβολοι. Αντίθετα, ο Γκαέλ Ζιβέ τέθηκε στη διάθεση του Κιν.

Ο Κάρλος Τέβες βρίσκεται εκτός ομάδας και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι σκέφτεται να παρατάξει τη γνωστή δοκιμασμένη συνταγή με Τζέκο και Αγκουέρο στην επίθεση. Κανονικά υπολογίζεται, πλέον, ο Νάιτζελ Ντε Γιονγκ, ενώ ακόμη ένα παιχνίδι αναμένεται να χάσει ο Άνταμ Τζόνσον (πρόβλημα στον αστράγαλο).



Γουλβς-Νιούκαστλ

Χωρίς προβλήματα οι «λύκοι», οι οποίοι παρά το ελπιδοφόρο ξεκίνημα δεν έχουν συνεχίσει ανάλογα. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν το καλύτερο ξεκίνημά τους, εδώ και 9 χρόνια, ενώ στις τελευταίες τους 4 εξορμήσεις παραμένουν αήττητοι.

Ο Άλαν Πάρντιου έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών και θα προσπαθήσει να παρατάξει το καλύτερο ρόστερ ώστε να σπάσει την πρόσφατη παράδοση που θέλει τη Νιούκαστλ να μετρά μόλις 2 νίκες κόντρα στη Γουλβς, στα τελευταία 6 παιχνίδια.

Από την πλευρά του, ο Μικ ΜακΚάρθι βλέπει τους παίκτες του να μη δίνουν συνέχεια στο καλό ξεκίνημα των 3 πρώτων αγωνιστικών, αφού έχουν γνωρίσει 3 συνεχόμενες ήττες. Ωστόσο, η εμφάνιση των «λύκων» μέσα στο «Άνφιλντ», την περασμένη αγωνιστική, γέμισε αισιοδοξία τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι ελπίζουν σε ανάκαμψη.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ρίτσαρντ Στίρμαν, με τον Ματ Ντόχερτι να είναι ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του και να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ. Ο Στίβεν Φλέτσερ έχει ανακάμψει από τον τραυματισμό του και αναμένεται να καθίσει στον πάγκο. Ο Άλαν Πάρντιου εξακολουθεί να μην έχει στη διάθεσή του τον Σόλα Αμεόμπι, τον Άλαν Σμιθ και τον Μάικ Γουίλιαμσον, ενώ ο Νταβίντε Σαντόν αναρρώνει από τον την επέμβαση στο γόνατο.



Άστον Βίλα – Γουίγκαν

Η Γουίγκαν επισκέπτεται το… αγαπημένο της «Βίλα Παρκ» για την αναμέτρηση με την αήττητη μέχρι στιγμής στη σεζόν, Άστον Βίλα! Οι «λάτικς» στις έξι τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις με τους «χωριάτες» μετρούν τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες και φέτος πετυχαίνουν την ομάδα του ΜακΛις σε περίοδο που… ψάχνεται.

Οι πέντε ισοπαλίες και μια νίκη στις έξι πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ αποτελούν θετικό σερί, αλλά όχι τέτοιο ώστε να επέλθει η ηρεμία στις τάξεις της Άστον Βίλα. Η αγωνιστική εικόνα του συλλόγου δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, το «Βίλα Παρκ» συνεχίζει να έχει ακόμη αρκετές κενές θέσεις στα παιχνίδια και ο ΜακΛις βρίσκεται συνεχώς υπό αμφισβήτηση.

Όλα τα παραπάνω θέλει να εκμεταλλευτεί η Γουίγκαν που για να… θυμηθεί την τελευταία φορά που έφυγε ηττημένη από την έδρα των «χωριατών», θα πρέπει να γυρίσει στο 1994 και τον δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ εκείνης της χρονιάς! Στις έξι τελευταίες επισκέψεις τους στην έδρα της Βίλα, οι «λάτικς» έχουν φύγει τρεις φορές νικητές και ισόπαλοι άλλες τρεις. Τα χαρμόσυνα νέα για τους γηπεδούχους έρχονται από την κατάσταση του Ντάρεν Μπεντ, ο οποίος επιστρέφει στις υπηρεσίες του προπονητή του και μαζί τον Εμίλ Χέσκεϊ θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο του συνόλου του Άλεξ ΜακΛις.

Στις προπονήσεις των «χωριατών» επέστρεψε και ο Ζερμέιν Τζίνας, ενώ για τη Γουίγκαν, θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μπόις, Ρονταγέγκα και Αλκαράζ καθώς επίσης και ο τιμωρημένος Γκόχουρι.



Σάντερλαντ – Γουέστ Μπρομ

Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν, τόσο για τις «μαυρόγατες», όσο και για τους «baggies» δεν είναι ανάλογο των μεταγραφών που πραγματοποίησαν οι δύο σύλλογοι το καλοκαίρι και των προσδοκιών που δημιουργήθηκαν από την ενίσχυση του ρόστερ. Μόλις μια νίκη στις έξι πρώτες «στροφές» είναι απολογισμός που ασφαλώς έχει προβληματίσει τους διοικούντες τις δύο ομάδες, με τον Στιβ Μπρους από την πλευρά των γηπεδούχων να παρατηρεί ότι υπάρχει πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών.

Από την άλλη, ο Ρόι Χότζον αναζητάει ακόμη τη συνέπεια που εμφάνισε η ομάδα του στα θετικά αποτελέσματα την περσινή αγωνιστική περίοδο. Η ήττα στα παιχνίδια με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι στο ξεκίνημα της σεζόν ασφαλώς ήταν… εντός προγράμματος. Βέβαια, οι τέσσερις βαθμοί έπειτα από τις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος ξυπνούν μνήμες συνεχούς ανησυχίας στη Γουέστ Μπρομ, που είχε φτάσει στην ίδια αρνητική επίδοση την περίοδο 2004-2005 αλλά κατάφερε να κρατηθεί στη μεγάλη κατηγορία παρά την παρουσία στον πάτο της βαθμολογίας μέχρι τα Χριστούγεννα.

Στα αγωνιστικά, ο Τάιτους Μπραμπλ έχει απαλλαχτεί από τα καθήκοντά του στη Σάντερλαντ μέχρι την διεξοδική εξέταση της υπόθεσης στην οποία έχει εμπλακεί και των κατηγοριών σεξουαλικής επίθεσης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών που τον βαραίνουν. Αμφίβολοι οι Λάρσον και Γουίκαμ με πρόβλημα στο πόδι και την κοιλιακή χώρα αντίστοιχα. Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», ο Γκάμπριελ Τόμας τίθεται ξανά στη διάθεση του Χότζον έχοντας εκτίσει την ποινή των τριών αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί, έτοιμος ο Ντόουσον, εκτός οι Γκέρα και Φορτουνέ.



Τότεναμ – Άρσεναλ

Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν 2-1 του Ολυμπιακού στο «Έμιρεϊτς» την περασμένη Τετάρτη, με τον Θίο Γουόλκοτ να απουσιάζει και τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να παίρνει ανάσες από τον Αλσατό τεχνικό. Η δε Τότεναμ, πήρε το «τρίποντο» επί της Σάμροκ Ρόβερς για το Γιουρόπα Λιγκ, κατακτώντας τη νίκη με σκορ 3-1 και με πολλές αλλαγές στο αρχικό της σχήμα. Ο Χάρι Ρέντναπ πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε κόντρα στους Ιρλανδούς και πλέον θα παρατάξει ό,τι καλύτερο έχει στα χέρια του για το λονδρέζικο ντέρμπι.

Αν κάποιος πάντως ανησυχεί για τον τρόπο με τον οποίο θα παρουσιαστούν οι δύο σύλλογοι, αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις μια φορά το σκορ έμεινε στο 0-0 στις τελευταίες 31 «κόντρες» τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο!

Ο Αρσέν Βενγκέρ δείχνει πως ακόμη δεν έχει καταφέρει να σταθεροποιήσει την κατάσταση στην Άρσεναλ, η οποία εμφανίζει πολλά και σημαντικά κενά στην αμυντική της λειτουργίας, ελέω και των απουσιών των ποδοσφαιριστών της. Ο Θίο Γουόλκοτ που δεν πρόλαβε το ματς με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει, οι Ζερβίνιο, Κοσιελνί και Μπεναγιούν είναι αμφίβολοι, ενώ νοκ – άουτ τέθηκε ο Τζουρού.

Στον έτερο λονδρέζικο σύλλογο, ο Στίφεν Πίεναρ ενδεχομένως να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Τότεναμ την τρέχουσα σεζόν, ενώ οι Γκαλάς, Ντόουσον και Χάντλστοουν παραμένουν εκτός. Πρώτη φορά θα τεθεί αντιμέτωπος με την Άρσεναλ με τη φανέλα της νέας του ομάδας, ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.



Μπόλτον – Τσέλσι

Η Μπόλτον έχει το ελαφρυντικό πως σε αυτές τις πρώτες έξι «στροφές» της φετινής αγωνιστικής περιόδου είχε το πιο ζόρικο πρόγραμμα, αφού κλήθηκε να αντιμετωπίσει της Άρσεναλ, Σίτι, Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και τώρα την Τσέλσι. Οι ήττες δεν ήταν εκτός προγράμματος, ωστόσο, τώρα απέναντι στους «μπλε» του Λονδίνου οι γηπεδούχοι θα αναζητήσουν κάτι θετικό, ώστε στα μετέπειτα παιχνίδια με τις Γουίγκαν, Σάντερλαντ, Σουόνσι και Στόουκ να πάρουν τη νίκη, την οποία και χρειάζονται πάση θυσία έπειτα από το κακό ξεκίνημα.

Το πιο σοβαρό από όλα τα υπόλοιπα, είναι πως από τα τέλη της περσινής περιόδου, η ομάδα του Όουεν Κόιλ δεν έχει καταφέρει να βρει μια σταθερή αγωνιστική ταυτότητα και δείχνει πως έχει μείνει στον διασυρμό από τη Στόουκ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας…

Στην αντίπερα όχθη, ο Αντρέ Βίλας – Μπόας φαίνεται πως όσο περνάει ο καιρός, περνάει όλο και περισσότερα δικά του πράγματα στην αγωνιστική εικόνα της Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι προέρχονται από την ισοπαλία (1-1) με τη Βαλένθια στο Τσάμπιονς Λιγκ και με τον Φρανκ Λάμπαρντ να δείχνει στον προπονητή του πως η εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σε περισσότερα παιχνίδια… Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φερνάντο Τόρες είναι τιμωρημένος για τρεις αγωνιστικές έπειτα από την αποβολή του στο ματς με τη Σουόνσι και τη θέση του ενδέχεται να πάρει ένας εκ των Ανελκά ή Ντρογκμπα. Έτοιμος και ο Ντάνιελ Στάριτζ.

Στη Μπόλτον «πάγωσαν» όταν ενημερώθηκαν για την χειρουργική επέμβαση στην οποία πρέπει να υποβληθεί ο Στιούαρτ Χόλντεν στο γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους έξι μήνες. Τιμωρημένοι είναι οι Γουίτερ και Κλάσνιτς, αμφίβολος ο Γιασκελάινεν, χωρίς δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην ομάδα στην οποία ανήκει ο Κακουτά.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νόριτς

Να πάρει το «τρίποντο» που θα τη διατηρήσει στην κορυφή θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να ζητά προσοχή ενόψει του αγώνα με τη Νόριτς. Επιστρέφει ο Γουέιν Ρούνεϊ για τους πρωταθλητές, για την έκπληξη τα «καναρίνια» που πήραν …θάρρος από το «στραβοπάτημα» των «κόκκινων διαβόλων» κόντρα στη Βασιλεία. Το 3-3 της Γιουνάιτεντ κόντρα στην ελβετική ομάδα κάνει τον Πολ Λάμπερντ να αναθαρρεί και να ελπίζει σε συνέχεια των καλών αποτελεσμάτων, μετά και τη νίκη με τη Σάντερλαντ.

Ωστόσο, τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι, αφού η Γιουνάιτεντ θέλει να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα, μετά την ισοπαλία στο πρωτάθλημα κόντρα στην Στόουκ.
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ζητά προσοχή για το παιχνίδι κόντρα στα «καναρίνια» και θέλει να προσθέσει ακόμη μια νίκη απέναντί τους, με τους «κόκκινους διάβολους» να μετρούν 6 στα τελευταία 8 παιχνίδια πρωταθλήματος, κόντρα στη Νόριτς.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του Φέργκιουσον, ενώ το ίδιο θα γίνει και με τους Χαβιέ Ερνάντες και Τζόνι Έβανς. Αντίθετα, οι Νεμάνια Βίντιτς και Κρις Σμόλινγκ εξακολουθούν να μένουν εκτός, ενώ συνεχίζει να μην προπονείται ο Τομ Κλέβερλι.

Μεγάλος απόντας από την αναμέτρηση του «Ολντ Τράφορντ» θα είναι ο Τζέιμς Βον, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο και θα μείνει εκτός για 4 μήνες, ενώ εκτός παραμένουν και οι Ζακ Γουάιτμπρεντ, Έλιοτ Γουάρντ και Ντάνι Αγιάλα. Ο Πολ Λάμπερντ δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Ρίτσι ντε Λαέτ.



Φούλαμ - ΚΠΡ

Επιτέλους νίκη για τη Φούλαμ, έστω και στην Ευρώπη στην έδρα της Οντένσε. Οι παίκτες του Μάρτιν Γιολ δεν έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες σε έξι ματς της Πρέμιερ Λιγκ. Βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και θέλουν να αντιδράσουν άμεσα.

Σε ιδανική κατάσταση ο Άντι Τζόνσον που πέτυχε και τα δύο γκολ της Φούλαμ στο Europa League, ενώ ο Σάιμον Ντέιβις θα είναι και πάλι απών με πρόβλημα στο γόνατο. Η Φούλαμ δεν έχει επικρατήσει σε ντέρμπι Λονδίνου τις εννιά τελευταίες φορές!

Δεν άφησε ικανοποιημένους τους παίκτες της ΚΠΡ ο εντός έδρας βαθμός κόντρα στην Άστον Βίλα και αυτό δείχνει την αυτοπεποίθηση που έχουν πλέον μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Γουλβς με 3-0. Η 7η θέση πάντως στο πρωτάθλημα δείχνει τη δυναμική και το καλό ξεκίνημα του συλλόγου.

Χωρίς τους Κίερον Ντάιερ, Ρομ Χαλς και Τζέιμι Μακί καταστρώνει και πάλι τα πλάνα του ο Νιλ Γουόρνοκ. Στηριζόμενος στο αγωνιστικό ανέβασμα του Τζόι Μπάρτον θέλει να πάρει ρεβάνς από τη Φούλαμ για την ήττα στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι το 2001 στην Τσάμπιονσιπ.



Σουόνσι - Στόουκ

Η Σουόνσι μπορεί στα τελευταία τρία παιχνίδια να έχει δύο ήττες αλλά αυτές είναι κόντρα σε Τσέλσι και Άρσεναλ, οπότε και αναμενόμενες. Ενδιάμεσα μεσολάβησε και η εντός έδρας νίκη επί της Γουέστ Μπρομ που έχει ανεβάσει τη ψυχολογία των «κύκνων». Βαθμολογικά η ομάδα βρίσκεται χαμηλά και θα προσπαθήσει στο γήπεδό της να κάνει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή.

Με τους Κόλκερ, Αγκουστίν και Τέιτ τραυματίες, οι Μονκ και Γουίλιαμς είναι οι μόνοι υγιείς κεντρικοί αμυντικοί που μπορεί να υπολογίζει ο Ρότζερς. Αυτός είναι και ο λόγος που ο προπονητής της Σουόνσι προχώρησε στην απόκτηση του Βαγγέλη Μόρα. Εκτός και ο Μπόντε, αλλά επιστρέφει ο Ντάνι Γκράχαμ.

Ποιος ακούει πάλι τον Πιούλις; Η Στόουκ συνεχίζει το τρελό πρόγραμμα σε Ευρώπη και Αγγλία και μόλις 2,5 μέρες μετά την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας για το Europa League αντιμετωπίζει Κυριακή απόγευμα τη Σουόνσι εκτός έδρας. Ο προπονητής της Στόουκ μόλις πρόσφατα εξέφρασε τα παράπονά του για την Πρέμιερ Λιγκ και τους ορισμούς των αγώνων.

Μετά από δύο ισοπαλίες με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ επιθυμία είναι η επάνοδος στις νίκες και αυτό θα πρέπει να γίνει χωρίς τους Κένουιν Τζόουνς και Σαλίφ Ντιαό και με αμφίβολο τον Εθέρινγκτον. Επανέρχονται από την άλλη οι Γούντγκεϊτ και Μπέγκοβιτς.

Aναλυτικα λοιπον το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής για το Σαββατοκυριακο

Σάββατο 1/10 (17:00)

Έβερτον-Λίβερπουλ (14:45)
Άστον Βίλα-Γουίγκαν
Μπλάκμπερν Μάντσεστερ Σίτι
Μάν.Γιουνάιτεντ-Νόριτς
Σάντερλαντ-Γουέστ Μπρομ
Γουλβς-Νιούκασττλ

Κυριακή 2/10 (17:00)

Μπόλτον-Τσέλσι (15:30)
Φούλαμ - ΚΠΡ
Σουόνσι - Στόουκ
Τότεναμ-Άρσεναλ (18:00)

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου