ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Λούκας: «Έτοιμος για την πίεση»

ΛΟΥΚΑΣ
30/9/11

Η αυτοπεποίθηση δεν λείπει από τον Κειλίν Λούκας, ο οποίος δήλωσε έτοιμος στο «olympiacos24.gr» για τα ντέρμπι και τους σκληρούς αμυντικούς της Α1

ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΔΑΡΔΑΛΗ

Μικρός το δέμας, αλλά «δαίμονας» μέσα στο παρκέ, αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό για τη νέα σεζόν. Ο Κειλίν Λούκας έχει τα προσόντα για να κάνει σπουδαία καριέρα στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά την ίδια στιγμή του λείπουν η εμπειρία και το… μέγεθος για να σταθεί στο «σκληρό» Ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως θα διαπιστώσετε, όμως, στη συνέντευξη που έδωσε στο «olympiacos24.gr» του περισσεύει η αυτοπεποίθηση, κάτι που μόνο θετικό μπορεί να είναι για την ομάδα του Πειραιά.

«Ναι είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ», ήταν η πρώτη του κουβέντα, όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να ανταποκριθεί σε έναν σύλλογο με τις υψηλές απαιτήσεις του Ολυμπιακού. «Στο τέλος της ημέρας μιλάμε απλά για μπάσκετ και το κάνω σε όλη μου τη ζωή.

Ανυπομονώ για να ξεκινήσει η σεζόν. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν υψηλές προσδοκίες, αλλά παράλληλα έχουμε και πολύ καλή ομάδα. Πρέπει απλά να δέσουμε ως ομάδα την κατάλληλη στιγμή και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση».

-Ξέρεις για την αντιπαλότητα με τον Παναθηναϊκό, σε έχουν ενημερώσει οι συμπαίκτες σου για το τι συμβαίνει στα ντέρμπι;

«Ναι μου έχουν πει. Όταν παίζουμε οι φίλαθλοι τρελαίνονται. Είναι πολύ μεγάλη η αντιπαλότητα και ανυπομονώ να τη ζήσω. Ξέρω ότι έχουμε αρκετά χρόνια να τους νικήσουμε στους τελικούς, αλλά φέτος θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε το σκηνικό».

-Είσαι έτοιμος για την πίεση αυτών των αγώνων;

«Σε ότι αφορά την πίεση, δεν πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη. Μου αρέσει η πίεση και μου αρέσει να παίζω σε μεγάλα παιχνίδια. Θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να κερδίζει η ομάδα μου. Από τη στιγμή που ήρθα σε αυτή τη μεγάλη ομάδα, θα προσπαθήσω να κάνω ότι έκανα στο κολέγιο. Δηλαδή καλύτερους τους συμπαίκτες μου και να βάζω τη μπάλα στο καλάθι».

-Ξέρεις ότι η Α1 είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα, με πολύ δυνατούς αμυντικούς. Είσαι έτοιμος να τους αντιμετωπίσεις;

«Βέβαια। Δεν μπορώ να περιμένω να αντιμετωπίσω αυτούς τους τύπους που λες। Πρέπει να με περιορίσουν και να δούμε πως θα γίνει αυτό. Θα είναι ενδιαφέρον

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου