ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ίωση έχει ο Αβραάμ

Ίωση έχει ο Αβραάμ

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής (30/9), καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (2/10, 20:30) με τον ΠΑΟΚ, με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.
Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια ή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με την Άρσεναλ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος εκδήλωσε σήμερα συμπτώματα καταβολής δυνάμεων, τα οποία προέρχονται από κρυολόγημα. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός πήγε στο Ρέντη και εξετάστηκε από τον γιατρό, ο οποίος του έδωσε οδηγίες και του συνέστησε να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης, του οποίου η κατάσταση έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση, ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος προθέρμανσης με την ομάδα και στη συνέχεια έκανε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και ο Μανιάτης, που επίσης έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση.

Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το Σάββατο (1/10), με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου