ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

«Τώρα είμαι καραφλός και παντρεμένος»

ΑΝΤΙΤΣ

29/9/11

Ο Πέρο Άντιτς εξηγεί με χιούμορ στο «olympiacos24.gr» γιατί ο ερχομός του στον Ολυμπιακό έγινε στο καλύτερο σημείο της καριέρας το.

Έφυγε από την ΑΕΚ το 2005 με το στίγμα του «ταλέντου που έμεινε στάσιμο». Έξι χρόνια μετά το σκηνικό είναι πολύ διαφορετικό για τον Πέρο Άντιτς.

«Έρχομαι στον Ολυμπιακό την κατάλληλη στιγμή. Νιώθω πως είμαι σε καλή κατάσταση, για την ακρίβεια νιώθω πως είμαι στην καλύτερη φόρμα της καριέρας μου», εξήγησε ο ίδιος μιλώντας στο «olympiacos24.gr» και συνέχισε το «φλας-μπακ» στην Ελληνική θητεία του με χιουμοριστικό τρόπο. «Όταν ήμουν στην ΑΕΚ, ήμουν πολύ πιο νέος και με… όμορφα μαλλιά. Τώρα είμαι καραφλός και παντρεμένος, οπότε καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά. Και για να μιλήσω πιο σοβαρά, θεωρώ ότι τώρα είμαι πολύ πιο ώριμος απ' όταν ήρθα στην Ελλάδα, που ήμουν 19 χρόνων και ήταν η πρώτη φορά που έπαιζα επαγγελματικό μπάσκετ, μακριά από το σπίτι μου. Αυτή τη στιγμή, βέβαια, είμαι λίγο κουρασμένος, αλλά πιστεύω ότι μπορώ να παίξω το ίδιο καλά με τις εμφανίσεις μου στο Ευρωμπάσκετ».

-Στο Ευρωμπάσκετ ήσουν από τους ηγέτες της Εθνικής σου. Στον Ολυμπιακό, όμως, σε αρκετά ματς δεν θα είσαι πρωταγωνιστής. Είσαι έτοιμος γι' αυτό;

«Απόλυτα. Μπορεί να παίζω ένα λεπτό, κανένα ή και σαράντα. Ότι θέλουν από εμένα. Από τη στιγμή που θα παίρνουμε τις νίκες θα είμαι χαρούμενος

-Όπως έχει χτιστεί φέτος ο Ολυμπιακός, μπορεί να αφήσει δεύτερο τον Παναθηναϊκό;

«Μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη. Το ότι κανείς δεν μας περιμένει να πετύχουμε κάτι, είναι πάρα πολύ καλό. Αν έχουμε καλή χημεία, θα είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε αντίπαλο να μας νικήσει. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν εγωιστές παίκτες στην ομάδα, είμαι πολύ αισιόδοξος ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο. Πιστεύω έχει δημιουργηθεί μια ομάδα που θα έχει πολύ καλή χημεία και είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της. Όπως επίσης που με επέλεξε ο κόουτς Ντούντα. Ανυπομονώ, λοιπόν, για το ξεκίνημα της περιόδου».

-Είναι ξεχωριστό μέρος για σένα η Αθήνα;

«Βέβαια. Εδώ έπαιξα τέσσερα χρόνια και κάθε χρόνο πηγαίνω διακοπές στην Ελλάδα. Παρακολουθώ το πρωτάθλημα και νιώθω ότι επέστρεψα σε ένα μέρος πολύ οικείο για μένα. Όπως έχω ξαναπεί η πολιτική δεν με ενδιαφέρει και έχω μόνο καλά πράγματα να πω για την Ελλάδα. Έχω πολλούς φίλους και ποτέ δεν είχα προβλήματα, όσο ήμουν στην Αθήνα. Άλλωστε είμαι μόλις δύο μέρες εδώ και είμαι πιο χαρούμενος από ποτέ».

-Αναφέρθηκες στην πολιτική, δεν σε έχει απασχολήσει ποτέ η κόντρα μεταξύ των δύο χωρών;

«Ποτέ! Ούτε ένας συμπαίκτης, ούτε οποιοσδήποτε άλλος μου έχει μιλήσει ποτέ για το τι συμβαίνει μεταξύ των χωρών μας. Μου κάνουν πλάκα, με λένε Σκοπιανό και άλλα αστεία, αλλά ποτέ δεν πηγαίνει στο σοβαρό η συζήτηση. Οι πολιτικοί είναι αυτοί που δημιουργούν το θέμα. Εμείς είμαστε άνθρωποι του αθλητισμού, διασκεδάζουμε και παίζουμε για τις ομάδες που αγαπάμε».

-Η μεγαλύτερη φιλοδοξία σου με τον Ολυμπιακό;

«Να κερδίσω το Ελληνικό πρωτάθλημα। Αυτό είναι το πιο σημαντικό, γιατί η διοίκηση και οι φίλαθλοι το αξίζουν μετά από τόσα χρόνια».

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου