ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Σκέψεις του Βαλβέρδε για Μακούν και Μέγκιερι

Σκέψεις του Βαλβέρδε για Μακούν και Μέγκιερι

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (2/10, 20:30) τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", σε μια αναμέτρηση που κρύβει αρκετές δυσκολίες. Ο Βαλβέρδε σκέφτεται να ρίξει στην μάχη τον Μακούν, ενώ στην άκρη του μυαλού του υπάρχει και ο Μπάλαζ Μέγκιερι.
Η επόμενη ευρωπαϊκή υποχρέωση του Ολυμπιακού είναι στις 19 Οκτώβρη, όταν και οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν την γερμανική Ντόρτμουντ για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Μέχρι τότε προέχουν οι εντός συνόρων αγωνιστικές υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (2/10, 20:30) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την Super League.
Ο "Δικέφαλος του Βορρά" είναι σε καλή κατάσταση και έρχεται έτοιμος ψυχολογικά για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στον Πειραιά. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι επικράτησε με σκορ 3-0 της ΑΕΚ στην Τούμπα, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και μεσοβδόμαδα (29/9) απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 από την Ρούμπιν Καζάν για τους ομίλους του Europa League. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ιδανικό μομέντουμ και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να εμφανιστεί αποφασισμένος να μην δώσει δικαιώματα στους φιλοξενούμενους.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, λογικά θα υπάρξουν 2-3 αλλαγές σε σχέση με αυτήν που επέλεξε στο ματς με την Άρσεναλ. Έτσι λοιπόν θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Ζαν Μακούν, καθώς η μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ αποτελείται από αρκετά σκληροτράχηλους αλλά και σχετικά αργούς παίκτες, με τον Ισπανό τεχνικό του Ολυμπιακού να θεωρεί πως ο Καμερουνέζος μέσος μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυνατές μονομαχίες και παράλληλα να δημιουργήσει προβλήματα στους αντιπάλους του με την ταχύτητα του.

Στις σκέψεις του Βαλβέρδε είναι και ο Μπάλαζ Μέγκιερι. Ο "Τσινγκούρι" σκέφτεται να του δώσει μια ευκαιρία αλλά παράλληλα προβληματίζεται μήπως αυτό θα είναι και το τελειωτικό "χτύπημα" στην ψυχολογία του Φράνκο Κοστάνσο. Το πιθανότερο σενάριο μέχρι αυτήν την στιγμή είναι να προτιμηθεί ξανά ο Αργεντινός γκολκίπερ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Μια θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Χαβίτο και Αμπντούν, προκειμένου η μεσοεπιθετική γραμμή των Πειραιωτών να έχει ένα ζευγάρι "φρέσκα" πόδια σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ, ενώ θεωρείται σίγουρο πως στην βασική ενδεκάδα θα επανέλθει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, αντικαθιστώντας τον Ιβάν Μαρκάνο. Μοναδική περίπτωση να μην συμβεί αυτό, είναι να μην ξεπεράσει το κρύωμα που τον ταλαιπωρεί ο διεθνής Έλληνας αμυντικός.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου