ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Kάποτε το 2002…πήραμε πέναλτι!(video)

Kάποτε το 2002…πήραμε πέναλτι!(video) 

29/9/2011 

Το χθεσινό πέναλτι στο ματς με την Άρσεναλ, που κακώς δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό, δεν ήταν το μόνο που δεν έχει πάρει ο Ολυμπιακός στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Η ομάδα του Θρύλου, όσον αφορά τα πέναλτι που δεν του δίνονται στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι αυτό που λέμε «συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια».
cja-650x323Μάλιστα, η τελευταία εκτέλεση από την άσπρη βούλα στο συγκεκριμένο θεσμό, ήταν την περίοδο 2002-2003, σε εκείνο το ανεπανάληπτο 6-2 με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.
Ο Τζόρτζεβιτς τότε είχε σκοράρει για να γράψει το 4-1. Από τότε ο Ολυμπιακός έχει να πάρει πέναλτι υπέρ του. Επίσης έχουν δει τα μάτια μας οφθαλμοφανέστατες παραβάσεις που έχουν κλείσει τα μάτια διαιτητές.
Τι να πρωτοθυμηθούμε; Το ματς του Θρύλου με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, την περίοδο 1997-98, όταν ο Γιαννακόπουλος έβγαινε τετ-α-τετ με τον Κανιθάρες και ο γκολκίπερ της «βασίλισσας» τον ανέτρεψε κανονικά και αντί για πέναλτι και αποβολή, ο ρέφερι της αναμέτρησης έδωσε άουτ; Έναν άλλον αγώνα με τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου», τη σεζόν 1999-00 και το χέρι του Ρομπέρτο Κάρλος, που απέκρουσε πάνω στη γραμμή και ο διαιτητής έδειξε κόρνερ;
Τα δύο πέναλτι μέσα στο «Ζερλάν» με αντίπαλο τη Λιόν, την περίοδο 2000-01, που πάλι κακώς δεν δόθηκαν και μάλιστα στέρησαν από τον Θρύλο την πρόκριση;
Εννιά χρόνια δεν νομίζετε ότι είναι πολλά; Γενικά σε αυτόν τον τομέα ο Ολυμπιακός ίσως είναι η πιο αδικημένη ομάδα στην Ευρώπη!



www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου