ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Στη Mercedes GP οι Άλντο Κόστα και Τζέοφ Γουίλις

Στη Mercedes GP οι Άλντο Κόστα και Τζέοφ Γουίλις

1/102011 
Την πρόσληψη δύο σημαντικών ανθρώπων στο δυναμικό της ανακοίνωσε η Mercedes GP. H γερμανική ομάδα έκανε γνωστές, τις προσλήψεις του Άλντο Κόστα και του Τζέοφ Γουίλις.
1
Τον περασμένο Ιούλιο ο Ιταλός άφησε τη Ferrari, ύστερα από μια μεγάλη αναδιάρθρωση που έκανε η Scuderia μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα της σεζόν.
Στη Mercedes θα συναντήσει τον παλιό του προϊστάμενο στη Ferrari, Ρος Μπρον με τον οποίο θα συνεργαστεί στο πόστο του Διευθυντή Μηχανολογίας, ξεκινώντας από την 1η Δεκεμβρίου.
Από την πλευρά του ο Γουίλις, αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από την HRT και στη Mercedes θα αναλάβει χρέη Τεχνικού Διευθυντή, ξεκινώντας από τις 17 Οκτωβρίου. Πριν από αυτό, εργαζόταν στη Red Bull, τη διετία 2007-2009.
Ο Ρος Μπρον δήλωσε:
«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω ότι ο Άλντο Κόστα και ο Τζέοφ Γουίλις θα ενταχθούν στην ομάδα μας. Ο Τζέοφ είναι ένας μηχανικός που σέβονται όλοι με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη Formula 1 και ανυπομονούμε για την άφιξή του τον επόμενο μήνα».
Και πρόσθεσε:
«Έχοντας συνεργαστεί στενά με τον Άλντο για πολλά χρόνια, ξέρω ότι θα φέρει αποφασιστικότητα και ικανότητες πρωταθλητισμού στην ομάδα, όταν θα έρθει τον Δεκέμβριο.
Το χτίσιμο μιας ομάδας που θα κερδίζει είναι μια συναρπαστική πρόκληση για όλους μας καθώς εργαζόμαστε για να πιάσουμε τα στάνταρ ανταγωνιστικότητας που ταιριάζουν στην εργοστασιακή ομάδα της Mercedes-Benz. Με μια ισχυρή τεχνική δομή υπό την ηγεσία του Μπομπ Μπελ ερχόμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση για να εκπληρώσουμε τις φιλοδοξίες μας».

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου