ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Στην Πόλη ο Θρύλος

Στην Πόλη ο Θρύλος

30/9/2011
Tα πιο σοβαρά τεστ ενόψει της νέας σεζόν, θα δώσει τις επόμενες μέρες, αρχής γενομένης από το Σαββατοκύρια ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη. Η ομάδα του Ντούσαν Ιβκοβιτς μπαίνει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της με τον δεύτερο κύκλο των φιλικών αγώνων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το ξεκίνημα της χρονιάς με το ματς Κυπέλλου  κόντρα στον Αρη στις 12 του Οκτώβρη. 

Το απόγευμα θα γίνει η πρώτη προπόνηση στην Πόλη για το τουρνουά two nations που ξεκινά το Σάββατο. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει τη Φενέρ στις 21.00, στο πρώτο πολύ δυνατό τεστ, ενώ την Κυριακή στις 16:30, οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν κόντρα στην Εφές Πίλσεν.

Τις επόμενες δύο μέρες ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει την προετοιμασία του με προπονήσεις, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη ακολουθούν δύο σημαντικά φιλικά, με την Εφές Πίλσεν και την Μπεσίκτας, αντίστοιχα. Την ομάδα δηλαδή στην οποία αγωνίζεται πλέον ο Ζόραν Έρτσεγκ, μετά από τρία χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό.

Με την αποστολή δεν ταξίδεψε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος αποφασίστηκε να παραμείνει στην Αθήνα, για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί.

Η αποστολή: Κάιλ Χάινς, Κέιλιν Λούκας, Ματ Χάουαρντ, Πέρο Άντιτς, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους Μάρκο Κέσελ, Βασίλης Σπανούλης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Πελεκάνος, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Σλούκας και Δημήτρης Κατσίβελης.

Στο τουρνουά θα τιμηθεί και ο παλιός προπονητής του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ομάδας, ο Παναγιώτης Γιαννάκης.
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου