ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

"Αθλητική Κυριακή", η επιστροφή! (video)


"Αθλητική Κυριακή", η επιστροφή!(video)

29/9/2011

Από αυτήν την Κυριακή η εκπομπή "Αθλητική Κυριακή" θα είναι ξανά στους τηλεοπτικούς δέκτες της ΝΕΤ για το φίλαθλο κοινό.

"Αθλητική Κυριακή", η επιστροφή!
Τέσσερις αγωνιστικής πέρασαν από την έναρξη του τρέχοντος πρωταθλήματος με την «Αθλητική Κυριακή» να μην είναι στους δέκτες της τηλεόρασης. Η πασίγνωστη αθλητική εκπομπή με πορεία πάμπολλων χρόνων στην τηλεόραση επιστρέφει ξανά κοντά μας.
Η έγκριση που ήταν σε αναμονή δόθηκε και πλέον η επιστροφή είναι γεγονός. Πλέον οι διαπραγματεύσεις με τη ΝOVA για τα στιγμιότυπα των αγώνων της Σούπερ Λίγκας είναι προχωρημένες και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα επέλθει η σχετική συμφωνία.
Καλή τηλεθέαση το Μπάγερν- Σίτι
Η αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Μάντσεστερ Σίτι για την δεύτερη αγωνιστική ημέρα του Τσάμπιονς Λιγκ που μεταδόθηκε τηλεοπτικά από το Mega είχε αρκετά καλή τηλεθέαση μιας και συγκέντρωσε ποσοστό της τάξης του 25,9% στο σύνολο αλλά και 31% στο νεανικό κοινό.
Στάση εργασίας στην ΕΡΤ
Χωρίς πρόγραμμα θα παραμείνουν τα κανάλια της ΕΡΤ από τις 17:00 μέχρι και τις 23:00 ελέω της στάσης εργασίας που έχει προκηρυχθεί από τις Ενώσεις.
 TO ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ? ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ...


ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, μουσικό σήμα by lpage2424

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου