ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Όλα ανοιχτά για «Σάλπι»


Όλα ανοιχτά για «Σάλπι»

7/1/2012

Όλα ανοιχτά για «Σάλπι»Σε μία λεπτή κλωστή κρέμεται η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Το ποσό που φέρεται να οφείλει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στον διεθνή επιθετικό προσεγγίζει επταψήφιο νούμερο και υπάρχουν τέσσερα σενάρια για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τα τέσσερα σενάρια

1) Να παραμείνει ο 31χρονος παίκτης με τα σημερινά δεδομένα
2) να παραμείνει με μειωμένες αποδοχές και να υπογράψει επέκταση συμβολαίου
3) άμεση λύση συνεργασίας
4) να γίνει μία συζήτηση για το αν ο «Σάλπι» μπορεί να φέρει κάποια καλή πρόταση και να συνεχίσει άλλη ομάδα (του εξωτερικού) την καριέρα του.

Οι σχέσεις του Σαλπιγγίδη με τον ΠΑΟΚ είναι καλύτερες από τον Νοέμβριο, όταν και είχε γίνει γνωστή η δυσαρέσκεια του ποδοσφαιριστή από τη μουρμούρα που υπήρχε στις τάξεις των οπαδών της ομάδας. Πάντως, οι επόμενες μέρες θεωρούνται κρίσιμες και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Την ίδια ώρα, ο Ζήσης Βρύζας και ο Παντελής Κωνσταντινίδης βρίσκονται σε συνεχή επαφή για το μέλλον της ομάδας. Οι δύο παράγοντες έχουν συζητήσει για τις πληρωμές που θα γίνουν, για τους διακανονισμούς που πρέπει να υπογραφούν και άλλα θέματα που απασχολούν το τελευταίο διάστημα την Τούμπα.

Οι κ.κ. Βρύζας και Κωνσταντινίδης σε συνεργασία με τον Μπόλονι αναζητούν σε αρκετές ευρωπαϊκές αγορές την περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορεί να παίξει στα πλάγια της επίθεσης και θα είναι αρκετά διεισδυτικός. Οι τρεις άνδρες εξετάζουν διάφορες προτάσεις που έχουν γίνει, αλλά υπάρχει και το θέμα του Σαλπιγγίδη και είναι πιθανό να ανατραπούν περισσότερο τα σημερινά δεδομένα.
www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου